Inedit în România! Pentru toţi pasionaţii de mişcare: s-a deschis târgul articolelor sportive second-hand. Unde are loc evenimentul

13 oct 2018 1087 afişări Alte sporturi
Inedit în România! Pentru toţi pasionaţii de mişcare: s-a deschis târgul articolelor sportive second-hand. Unde are loc evenimentul

Pasionaţii de sport din România au şi în ţară un eveniment ca în străinătate, acolo unde, în diverse oraşe ale lumii, pot interacţiona la târguri... second hand pentru a schimba impresii şi pentru a cumpăra echipamente specifice disciplinei pe care o abordează.

Decathlon a lansat ieri, 12 octombrie, şi până pe 4 Noiembrie, o nouă ediţie a evenimetului Trocathlon, târgul de articole sportive second hand
•    Aproape 5000 de produse vândute  şi 6100 de clienţi mulţumiţi doar în 2017

Unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din Romania a lansat o nouă ediţie a Trocathlon, târgul de articole sportive second hand, în perioada 12 Octombrie – 4 Noiembrie 2018.

Trocathlon este un serviciu unic al Decathlon, care îi reuneşte pe iubitorii sporturilor cu scopul de a-şi vinde articolele sportive folosite. De asemenea, evenimentul se adresează şi celor care sunt interesaţi de o serie de produse mai accesibile, second hand.

Cu aproape 5000 de produse vândute şi 6100 de clienţi mulţumiţi doar în 2017, Trocathlon a devenit una dintre cele mai căutate alternative pentru cei care nu vor să investească mult în produse noi, dar care vor garanţia calităţii produselor cumpărate. Înainte de a fi lansate spre vânzare, specialiştii Trocathlon evaluează şi validează cu rigurozitate produsele aduse.

 “Misiunea noastră este să promovăm sportul în toate formele lui, iar Trocathlon este un prilej de a ajunge şi la cei care nu au posibilitatea de a investi mai mult, dar care vor să facă mişcare. Iar specialiştii Decathlon sunt aici să le ofere clienţilor cele mai bune sfaturi în ceea ce priveşte alegerea produsului”, a declarat Ramona Şerbănoiu, Coordonator Trocathlon.

Clienţii pot participa gratuit beneficiind de consilierea specialiştilor Decathlon. Sunt acceptate articole sportive de la toţi producătorii, nu doar cele achiziţionate din magazinele Decathlon.

Conform regulamentului, oricine poate aduce în magazin produsul pe care vrea să îl vândă, stabilind un preţ cu un specialist Decathlon care să-i crească şansele de vânzare. Produsul este depozitat în condiţii sigure, comercializarea acestuia aducându-i un voucher cu valoarea preţului de vânzare. În caz contrar, posesorul îl poate lua înapoi sau îl poate dona unei asociaţii caritabile. In plus, totul s-a mutat şi online: platforma trocathlon.ro permite vizualizarea tuturor produselor aduse la târg având opţiunea de rezervare sau livrare pentru cei care nu pot ajunge în magazin.

Trocathlon a fost lansat în primavara lui 2010, iar anul acesta va ajunge la cea de-a 18-a ediţie. Evenimentul este unul naţional bianual, dar şi permanent în 6 din magazinele Decathlon din ţară.

“Pe lângă cele 2 evenimente organizate primăvara şi toamna, avem şi magazine care găzduiesc Trocathlon pe tot parcursul anului. Dacă în 2017 aveam 2 magazine, anul acesta am inclus în program încă 4 magazine în care oricine poate aduce oricând articole sportive second hand. Astfel, ne propunem să creştem an de an numărul de utilizatori (cca 6000 in 2017) care pot beneficia de pe urma acestui program şi să fim aproape de cât mai mulţi din cei doritori să dea o viaţă nouă echipamentelor sportive, mizând, de altfel, pe un consum responsabil. E uşor să arunci un lucru vechi, dar e mult mai isteţ să îl faci reutilizabil pentru altcineva”, a adăugat Ramona Şerbănoiu.

De asemenea, participanţilor la campanie, Decathlon le oferă revizia gratuită schiurilor şi bicicletelor, în condiţiile regulamentului, acestea fiind unele dintre cele mai căutate produse în cadrul târgului. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.