Etape de Off Road şi Rally Raid, în premieră împreună la ArcFest Orăştie

30 iun 2018 247 afişări Comentează şi tu Auto-Moto
Etape de Off Road şi Rally Raid, în premieră împreună la ArcFest Orăştie

În premieră, în perioada 12-15 iulie, în cadrul primului festival de aventură din România, ArcFest, se vor desfăşura simultan etapele a patra din Campionatul Naţional de Off Road şi Campionatul Naţional de Rally Raid.

Ca urmare a colaborării excelente dintre Comisia Naţională de Off Road şi Comisia Naţional de Rally Raid, ambele parte din Federaţia Română de Automobilism Sportiv, acest eveniment unic poate atrage peste 10.000 de participanţi de-a lungul celor trei zile de concurs. Evenimentul are loc în Orăştie, lânga Arsenal Park.

Peste 80 de echipaje, inclusiv internaţionale, vor lua startul la prima etapă comună din istoria competiţiilor de off road şi rally raid din cadrul FRAS. De asemenea, în cadrul festivalului, organizatorii ArcFest au mai pregătit o cupă de enduro, una de ATV şi un concurs de biciclete.

Totodată, se vor desfăşura şi zone de trial, dedicate celor care vor să înceapă o carieră sportivă într-una dintre aceste discipline. "Va fi un concurs de trial sincron şi două de trial pentru demonstraţii. Prin acest mod, ne dorim să atragem cât mai mulţi concurenţi în competiţiile viitoare", a declarat Costin Fântână, preşedintele Comisiei Naţionale de Off Road din cadrul FRAS şi unul dintre organizatorii ArcFest.

Nu vor lipsi zonele de expozanţi şi vendori, acolo unde vor fi prezentate cele mai noi produse şi accesorii din domeniu. Printre cei care au confirmat deja prezenţa se numără Ironman, GTC, House4x4, Taubenreuter, Euronautica, Best Ride, Velopedia, Swifty Scooters, Dojo Motorsports, Polaris şi 4x4 Planet.

Totodată, vor fi locuri special amenajate pentru distracţia celor mici, un food court cu mâncare internaţională, vor fi organizate şi concerte live la finalul fiecărei zi, dar şi workshop-uri cu cei mai cunoscuţi aventurieri din România.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.