Familia lui Michael Schumacher a dat un comunicat, primul după şase luni de tăcere: "Suntem încântaţi să facem asta!"

8 nov 2018 21755 afişări Auto-Moto
Familia lui Michael Schumacher a dat un comunicat, primul după şase luni de tăcere: "Suntem încântaţi să facem asta!"

Familia lui Michael Schumacher a emis un comunicat oficial, primul după o pauză de şase luni, dar nu oferă detalii despre starea medicală a fostului mare campion din Formula 1, care a suferit un grav accident la schi în iarna lui 2013, ci anunţă un parteneriat.

Acţiune caritabilă e organizată de fundaţia Keep Fighting, care în colaborare cu magazinul online Zoom a lansat un poster cu Schumacher, sumele obţinute urmând a intra în conturile organizaţiei Never Give Up, ce aparţine familiei fostului star al F1. Afişul, ce are un stil retro, îl arată pe Michael Schumacher în monopostul său Ferrari, lansat pe circuit în drumul spre succesul din 2000, atunci când a devenit campion mondial. Posterul, cu finisaje de mătase, costă 36 de dolari. "Suntem încântaţi să colaborăm cu Zoom pentru a strânge bani pentru fundaţia Keep Fighting. Acesta este un mod splendid de a sărbători cariera emblematică, este un poster foarte frumos", a declarat purt[torul de cuvânt al familiei, conform presei internaţionale.

Victima unui grav traumatism cranian în decembrie 2013, în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi, Michael Schumacher nu a mai reuşit să revină la viaţa normală în ultimii cinci ani, aflându-se sub supraveghere permanentă la domiciliu. Specialiştii  spun că starea de sănătate a fostului pilot este delicată, iar şansele ca el să-ţi revină sunt infime.

Michael Schumacher a câştigat de şapte ori titlul mondial: Benetton (1994, 1995), Ferrari (2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004).

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.