Renault lansează un nou motor 100% electric

8 iul 2018 1755 afişări Comentează şi tu Auto-Moto
Renault lansează un nou motor 100% electric

Renault îşi lărgeşte gama de motorizări şi prezintă un nou motor 100% electric pentru ZOE 2018. Cu ajutorul motorului R110, ZOE câştigă mai multă putere şi oferă 110CP.

Renault lansează un nou motor electric, R110, care va echipa versiunea 2018 a modelului ZOE. Prezentat la Salonul Auto de la Geneva, motorul R110 este disponibil pe nivelul de echipare INTENS la preţul de 35 150 € (TVA inclus). Noua versiune promite o autonomie reală de 300 km, precum şi performanţe îmbunătăţite.

Motorizarea de 80 kW, R110, dezvoltă 12 kW suplimentari şi păstrează aceeaşi masă a predecesorul său, R90. Cu ajutorul acesteia clientul se bucură de o capacitate mai mare de accelerare pe şosea şi pe autostradă, cu un câştig de aproape 2 secunde la 80-120 km / h. Îmbunătăţirea semnificativă a reprizelor conferă un plus de confort la viteze mai mari. Ca evoluţie a motorului R90, R110 păstrează performanţa excelentă în ceea ce priveşte eficienţa energetică şi dinamismul la viteză redusă, prin livrarea unui cuplu maxim de 225 Nm.

R110 confirmă expertiza Renault în segmentul vehiculelor electrice

Renault îşi reafirmă strategia ce susţine dezvoltarea motoarelor electrice, confirmând totodată expertiza în domeniu. R110 este un motor 100% Renault, fabricat şi proiectat în Franţa de către inginerii din Technocentre (Yvelines) şi cei de la fabrica din Cléon (Seine Maritime). Acest motor electric va avea cinci versiuni (44 kW, 57 kW, 60 kW, 68 kW şi 80 kW) şi va fi disponibil pe următoarele modele: Kangoo Z.E., Master Z.E. şi ZOE pentru Renault şi Smart Electric Drive pentru Daimler.

Un design rafinat

Versiunea 2018 a modelului are, de asemenea, un design mai rafinat şi modern, oferind o nouă culoare de caroserie : "Violet Blueberry". Pe nivelul de echipare "INTENS", clienţii pot opta pentru un nou pachet exclusiv „Violet Pack Blueberry” care include detalii de interior şi de exterior în tonuri violet. Acestea sunt prezente pe următoarele elemente: planşa de bord, aeratoare, schimbătorul de viteze, difuzoare, precum şi pe cusături şi pe ţesătura scaunelor.

R110, primul motor electric Renault omologat conform protocolului WLTP

R110, este primul motor electric Renault omologat conform protocolului WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure – protocolul care înlocuieşte sistemul de omologare NEDC).  Conform rezultatelor obţinute, ZOE anunţă o autonomie reala de 300 km în utilizarea urbană şi extra-urbană.

Preţuri ZOE versiune 2018

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.