Baschetbalistul înjunghiat, Darrell Bowie, pus la zid de preşedintele Totolici: "Ştiţi vorba aceea cu facerea de bine? Stai uşurel, prietene, că nu suntem Real Madrid!"

29 sep 2018 8139 afişări Baschet
Baschetbalistul înjunghiat, Darrell Bowie, pus la zid de preşedintele Totolici: "Ştiţi vorba aceea cu facerea de bine? Stai uşurel, prietene, că nu suntem Real Madrid!"

Preşedintele clubului ACS Cuza Sport Brăila, Mircea Totolici, a dezvăluit cum s-a încheiat aventura baschetbalistului Darell Bowie la echipa din Brăila. Sportivul american şi colegul său, Joseph McCain, au fost înjunghiaţi în clubul Music Pub de interlopul Dasaev, la mijlocul lunii septembrie.

"E gata cu Darrell Bowie, a plecat în SUA. Am încheiat-o definitiv cu el. Ştiţi vorba aceea cu facerea de bine? Asta am păţit cu el! A venit mama lui la noi cu pretenţii: că vrea bilet de 1.500 de dolari, că vrea nu ştiu ce scaun, că vrea nu ştiu ce recuperare! Stai uşurel, prietene, că nu suntem Real Madrid!

Când a venit în România i-am luat bilet de 650 de dolari, acum şi-a luat viteză. Zici că noi suntem de vină pentru acel incident nefericit! Că aşa e în România, poate nu ştiaţi, echipele îşi trimit sportivii de performanţă în cluburi noaptea la 1:30", a declarat Mircea Totolici pentru Fanatik.

20.000 de euro, recuperarea lui Darrell Bowie

Preşedintele echipei ACS Cuza Sport Brăila a mai adăugat că recuperarea lui Bowie i-ar fi costat prea mult, însă, cu toate acestea, clubul a avut grijă de el.

"Eu am avut grijă de el cât a fost la Bucureşti, am avut un om în permanenţă cu el. Asta a fost obligaţia noastră: te-am îngrijit, te-am pus pe picioare, dar acum nu pot să omor toată echipa pentru tine. Recuperarea lui, de trei luni, ne-ar fi costat cam 20 de mii de euro. Înţelegeam dacă păţea vreo accidentare pe teren, aia era, făceam acest efort. Dar aşa?

A stat cinci zile la noi, nu apucase să facă nici vizita medicală la Institutul de Medicină. Îi făcusem doar un EKG şi analizele de sânge, iar el ce credeţi că a făcut? Mi-a cerut banii pentru alea cinci zile! Vreo 150 de dolari, dar nu i-aş fi dat nici 5 dolari! Pentru ce vrei bani, prietene?! Te înţeleg că ai trecut printr-o dramă, dar ce vină avem noi?

La Bucureşti el a fost internat la spitalul de stat. Ambasada SUA a decis, fără să ne informeze sau să ne consulte, să îl mute la o clinică privată. Cine a plătit? Nu ştiu, că noi sigur nu am plătit. Probabil că a plătit cineva, dar nu se face aşa ceva, după părerea mea. Asta a fost situaţia cu Bowie. Noi am făcut tot ce a fost omeneşte posibil pentru el să îl punem cât de cât pe picioare, de acum e treaba lui ce face mai departe!".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.