Bătaie şi în tribune la meciul McGregor - Nurmagomedov! Fanii s-au lovit cu scaune, femeile au folosit poşetele pe post de "arme" | VIDEO

7 oct 2018 5188 afişări Alte Sporturi
Bătaie şi în tribune la meciul McGregor -  Nurmagomedov! Fanii s-au lovit cu scaune, femeile au folosit poşetele pe post de "arme" | VIDEO

Meciul Conor McGregor - Khabib Nurmagomedov s-a mutat şi în tribune. Patru bărbaţi s-au luat la bătaie, pe lângă loviturile de pumni şi picioare, unii folosind şi scaunele pentru a-şi lovi adversarii. În luptă au intervenit şi însoţitoarele acestora, pe imagini observându-se cum ele se lovesc fără reţinere, una dintre ele folosind geanta pe post de "armă".

În cele din urmă, forţele de ordine au intervenit şi au separat taberele, dar unul dintre bodyguarzi a simţit pe pielea sa puterea pumnului unuia dintre bătăuşi. Vinovaţii au fost evacuaţi din sală şi din câte se pare totul a pornit de la o discuţie mai aprinsă între suporterii lui McGregor şi cei ai lui Khabib.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.