"Nu cred că sunt silicoane, dar îmi plac oricum" / "Sâni să fie!" Discuţia purtată de doi comentatori maghiari în timpul finalei Federer - Copil a ajuns virală: "Ce meci plictisitor..."

30 oct 2018 9466 afişări Tenis
"Nu cred că sunt silicoane, dar îmi plac oricum" / "Sâni să fie!" Discuţia purtată de doi comentatori maghiari în timpul finalei Federer - Copil a ajuns virală: "Ce meci plictisitor..."

O înregistrare cu discuţia dintre doi comentatori maghiari ai meciului Roger Federer - Marius Copil a ajuns virală în ţara vecină. Cei doi au uitat microfonul deschis în pauza dintre două game-uri, iar subiectul de discuţie au fost...sânii unei femei prezente în loja lui Marius Copil.

"Accidentul de lucru" s-a produs la postul maghiar Sport2, cel care a transmis în direct finala de la Basel, câştigată de Roger Federe cu 7-6, 6-4 în faţa lui Marius Copil, în primul meci important din cariera jucătorului român de tenis.

La un moment dat, cei doi comentatori maghiari, care considerau că meciul este unul plictisitor, s-au angajat într-o discuţie "bărbătească", iar totul a plecat de la imaginile surprinse de camerele de luat vederi în loja rezervată apropiaţilor lui Marius. Cum microfonul a fost uitat deschis, telespectatorii au putut auzi întreg dialogul.

  • - Silicoane!
  • - Pfffff....
  • - Auzi, e la fel de slab ca la Simona.
  • - Minuni româneşti?
  • - Mda, minunate. Nu cred că sunt silicoane. Dar îmi plac oricum.
  • - Sâni să fie!
  • - Ce meci plicticos! Şi celălalt a fost la fel.

Iar momentul a ajuns imediat pe Youtube şi a atras atât amuzamentul, cât şi indignarea telespectatorilor maghiari.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.