Starurile din tenis s-au revoltat! Cupa Davis e boicotată. Federer, Djokovici sau Zverev au strigat la unison. "Să joc atunci e o nebunie"

12 oct 2018 3395 afişări Tenis
Starurile din tenis s-au revoltat! Cupa Davis e boicotată. Federer, Djokovici sau Zverev au strigat la unison. "Să joc atunci e o nebunie"

Jucătorii de top susţin că noul format al Cupei Davis e total greşit. Federer şi Zverev au anunţat că nu vor participa, iar Djokovici, deşi era un susţinător al competiţiei, a explicat acum că perioada aleasă pentru acest turneu este nepotrivită.  

"Nu, mă îndoiesc! Vom vedea ce se întâmplă. Oricum, nu cred că este pentru mine. Este pentru generaţiile viitoare de jucători", a spus Roger Federer,, întrebat dacă va juca la Cupa Davis, iar Zverev a declarat: "Nu vreau să mai joc tenis în noiembrie. Să organizezi un turneu de zece zile atunci e o nebunie. La finalul anului, toţi suntem epuizaţi. Cred că toţi ceilalţi jucători de top vor spune la fel".

Chiar şi sârbul Novak Djokovici, care până acum era de acord cu schimbările propuse pentru Cupa Davis, a venit acum cu o altă variantă: "Depinde, nu sunt sigur în acest moment că voi participa. Data este prost aleasă".

Forul internaţional a anunţat că turneul va avea loc în 2019 şi 2020 la Madrid, dar finalul lui noiembrie.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.