UFC 229 | Khabib l-a învins pe McGregor, apoi a început haosul! Imagini incredibile, cu irlandezul atacat în cuşcă de staff-ul lui Khabib şi o încăierare generală ca în filme: "Au fost arestaţi, se află în drum spre închisoare". Cine e omul lui McGregor care a declanşat nebunia. FOTO & VIDEO

7 oct 2018 33946 afişări Alte Sporturi
UFC 229 | Khabib l-a învins pe McGregor, apoi a început haosul! Imagini incredibile, cu irlandezul atacat în cuşcă de staff-ul lui Khabib şi o încăierare generală ca în filme: "Au fost arestaţi, se află în drum spre închisoare". Cine e omul lui McGregor care a declanşat nebunia. FOTO & VIDEO
  • Haos total la UFC 229! Khabib Nurmagomedov l-a învins pe Conor McGregor în runda a patra a main event-ului de duminică dimineaţă, însă lucrurile au luat o turnură incredibilă. Imediat după ce şi-a făcut adversarul să cedeze, rusul a sărit în public pentru a se bate cu unul dintre antrenorii irlandezului, apoi McGregor a fost atacat de oamenii din staff-ul lui Nurmagomedov.
  • Trei dintre oamenii lui Khabib au fost arestaţi şi duşi la închisoare. Ei s-ar putea alege cu ridicarea vizelor pentru SUA.
  • UFC a plătit bursa lui McGregor, trei milioane de dolari, dar a decis să reţină banii cuveniţi lui Khabib, două milioane de dolari, până la finalizarea anchetei.
  • Întreg scandalul a plecat de la Dillan Danis, un apropiat al lui McGregor care l-a jignit pe Khabib şi a atras reacţia violentă a rusului.

UPDATE 09:45: Momentul în care unul dintre oamenii din staff-ul lui Khabib e arestat de poliţiştii americani:


UPDATE 09:43: Dana White a anunţat că bursa lui McGregor (trei milioane de dolari) pentru lupta din această dimineaţă a fost plătită, în timp ce banii lui Khabib au fost reţinuţi de UFC. Rusul va fi supus unei investigaţii a poliţiei americane, dar va fi cercetat şi de UFC.


UPDATE 09:39: De la el a început totul! Omul care l-a insultat pe Khabib şi a provocat reacţia exagerată a rusului face parte din echipa lui McGregor, se numeşte Dillon Danis, are 25 de ani şi deţine centura neagră la ji jitsu, sport pe care-l practică de la 15 ani.

Danis face parte din staff-ul irlandezului din 2016, când a acceptat propunerea acestuia de a-i deveni antrenor şi partener de antrenament, chiar înaintea celebrului meci cu Nate Diaz, de la UFC 202.

Danis (foto dreapta, alături de Ronaldo şi McGregor)

De altfel, faptul că Danis nu e străin de sporturile de contact reiese clar şi din reacţia sa. Când este atacat de Khabib, nu doar că nu face pasul în spate, ba chiar încearcă să-l lovească pe rivalul lui McGregor.


UPDATE 09:20 Dana White a vorbit pe larg despre incidentele de la finalul luptei. A dezvăluit că totul a plecat de la dorinţa lui Khabib de a-şi regla conturile cu omul lui McGregor care l-a insultat, apoi a anunţat că cei trei membri ai staff-ului rusului arestaţi ar putea avea mai probleme


UPDATE 08:50: Primele urmări! Dana White, şeful UFC, a anunţat că trei dintre oamenii din staff-ul lui Khabib care au intrat peste McGregor în cuşcă au fost reţinuţi de poliţiştii americani: "Trei dintre oamenii lui Khabib au fost arestaţi şi se află în drum spre închisoare", a spus Dana White, după ce lucrurile s-au mai liniştit puţin.


Ştirea iniţială:

Ceea ce trebuia să fie unul dintre cele mai aşteptate spectacole sportive ale anului s-a transformat, în final, într-un circ în toată regula, presărat cu evenimente reprobabile şi cu scene care nu fac cinste sportului. După patru runde pline de acţiune, în care McGregor şi marele său rival şi-au împărţit lovituri dureroase, finalul a fost incandescent. Un specialist al luptei la podea, Khabib a tranşat meciul după ce l-a prins pe McGregor într-o strânsoare din care irlandezul nu a putut scăpa, cu două minute rămase din runda a patra, apoi a început haosul.

Surescitat de victorie, sportivul cu origini în Dagestan şi-a pierdut cumpătul şi, imediat, a ieşit din cuşcă pentru a se lua la bătaie cu oamenii care fac parte din staff-ul lui McGregor. În tot acest timp, McGregor a încercat să iasă şi el din cuşcă, a fost oprit, apoi a fost atacat din spate de un om despre care se crede că face parte din echipa rivalului său. Imaginile de mai jos au surprins întreg filmul evenimentelor:

În tensiunea creată, unul dintre antrenorii lui Nurmagdmedov a intrat în cuşcă şi l-a lovit pe la spate pe McGregor, declanşând o adevărată bătaie generală. A fost nevoia de intervenţia oamenilor din staff-ul UFC pentru a linişti spiritele, spre stupefacţia spectatorilor.

În cele din urmă, seara s-a terminat cu Dana White, şeful UFC, trimiţându-l nervos pe Khabib la vestiar fără centura de campion!

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.