Viking cu McGregor, timid cu Putin. Nurmagomedov a luat cina cu preşedintele Rusiei. Cum a fost surprins campionul UFC şi sfaturile liderului de la Kremlin. FOTO

11 oct 2018 2847 afişări Alte Sporturi
Viking cu McGregor, timid cu Putin. Nurmagomedov a luat cina cu preşedintele Rusiei. Cum a fost surprins campionul UFC şi sfaturile liderului de la Kremlin. FOTO

Khabib Nurmagomedov (30 de ani) a fost invitat la masă de Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, după ce l-a învins pe Conor McGregor la capătul unul meci care a lansat o serie de evenimente mai puţin plăcute. Oficialul l-a felicitat pe luptător, dar i-a transmis că reacţia de la sfârşitul confruntării este una lipsită de sportivitate, iar pe viitor trebuie să aibă grijă pentru că UFC îl poate sancţiona drastic.

"Te felicit. Ţi-ai îndeplinit misiunea principală, aceea de a câştiga cu demnitate şi într-o manieră convingătoare. Este însă un sport şi anumite reguli trebuie să fie respectate, nu doar cele sportive, ci şi cele morale", a declarat Putin, citat de ftw.usatoday.com.

După reacţia necontrolată de la finalul meciului când a sărit la bătaie cu un component al staff-ului lui McGregor, Nurmagomedova declarat că tatăl său îi va aplica o corecţie fizică, iar reacţia liderului rus nu a întâriziat să apară.

"Îi voi cere tatălui tău să nu te pedepsească prea sever", a spus Vladimir Putin.

Khabib Nurmagomedov este campionul mondial al UFC la categoria uşoară. După victoria cu McGregor, rusul a ajuns la 27 de victorii din tot atâtea meciuri.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.