O nouă lovitură pe piaţa transferurior pentru echipa din România care va juca în Cupa Challenge. A adus o jucătoare din naţionala Franţei

26 sep 2018 1274 afişări Volei
O nouă lovitură pe piaţa transferurior pentru echipa din România care va juca în Cupa Challenge. A adus o jucătoare din naţionala Franţei

UVT Agroland Timişoara a mai transferat o jucătoare din străinătate cu un CV important. Echipa care va reprezenta România în Cupa Challenge a adus-o pe Maeva Orle, sportivă componentă a naţionalei Franţei. Este a doua mutare sonoră făcută de clubul bănăţean vara aceasta, după transferul Teodorei Pusic, libero ce participă cu naţionala Serbiei la Campionatul Mondial.

Voleibalista franceză are 27 de ani, măsoară 1,86 de metri şi evoluează pe postul de universal. Orle are 40 de selecţii în naţionala Franţei şi până acum a jucat doar în ţara natală, la trei cluburi: Le Cannet Volley Ball, (2010-2015), ASPTT Mulhouse (2015-2017) şi Paris Saint-Cloud (2017-2018). A lut titlul cu Mulhouse, formaţie cu care a avut ocazia să joace şi Volei Alba Blaj, iar cu Le Cannet a luat titlul şi Supercupa.

Bogdan Paul a ”ochit-o” demult

Jucătoarea îl cunoaştea pe antrenorul Bogdan Paul înainte să fie ofertată. ”Sunt de puţine zile aici, dar pot spune că totul este în regulă, echipa m-a primit foarte bine. M-am interesat puţin despre campionatul din România şi cred că am luat o decizie bună, mai ales că voi evolua pentru prima oară într-o altă ţară. Cu antrenorul Bogdan Paul m-am întâlnit în Liga Europeană, în perioada în care a fost selecţionerul României. Am vorbit despre acest lucru şi i-am spus că îmi amintesc de el. Ştiu că este un antrenor experimentat şi cred că vom avea o colaborare bună”, a spus jucătoarea.

Maeva Orle a venit la Timişoara şi pentru a juca în Cupa Challenge. ”Mă bucur că vom evolua în Cupa Challenge, o competiţie în care am mai jucat. Este cu adevărat o provocare şi sper că vom avea un sezon foarte bun, atât pe plan intern, cât şi la meciurile europene. Îmi doresc să vină mulţi suporteri la sală să ne vadă în acest weekend şi sper că vom avea o atmosferă frumoasă. Pentru mine, fanii reprezintă al şaptelea jucător. Avem nevoie de voi”, a mai spus Orle.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.