Marius Niculae, reacţie sinceră legată de scandalul în care Ronaldo e acuzat de viol: "Sunt şocat de ceea ce i se întâmplă!"

10 oct 2018 1257 afişări Campionate Externe
Marius Niculae, reacţie sinceră legată de scandalul în care Ronaldo e acuzat de viol: "Sunt şocat de ceea ce i se întâmplă!"

Cristiano Ronaldo (33 de ani) e acuzat de viol de Kathryn Mayorga (34 de ani), o femeie din SUA care susţine că a fost agresată de starul lusitan în 2009. S-a creat o adevărată telenovelă în jurul acestui scandal, cu o mulţime de reacţii din toate părţile, iar acum a venit rândul lui Marius Niculae, fost coleg cu Ronaldo la Sporting, să reacţioneze. "Săgeată" i-a luat apărarea lusitanului, pe care îl consideră - atât cât l-a cunoscut -, un băiat liniştit.

Marius Niculae a povestit despre începuturile lui Ronaldo de la Sporting. Portughezul locuia împreună cu mama şi cu sora lui şi evita de fiecare dată să iasă în cluburi.

”Eu l-am cunoscut pe Cristiano când era un puşti, avea 17-18 ani. Era un tip super liniştit. Nu era genul de bărbat care să iasă în cluburi, să fie tot timpul cu ochii după femei. Era focusat pe fotbal. Mânca fotbal pe paine. De asta a şi ajuns unde a ajuns. Acum, cred că tot ceea ce se întâmplă cu acest scandal este o chestiune promovată. Vinde bine un astfel de scandal la nivel mondial. Îmi aduc aminte că el locuia la un moment dat cu sora şi cu mama lui. Era cât se poate de liniştit.

Vă daţi seama că atunci când eşti Cristiano Ronaldo se încearcă un scandal de orice gen care să vândă bine în presa internaţională. La ce notorietate are el acum cred că în jurul lui ar fi sute de femei care ar fi fericite doar să stea un minut cu el la o masă.

Dar, repet, eu îl stiu ca un om liniştit. focusat doar pe fotbal. Poate că, în timp lucrurile s-au mai schimbat şi la el. Nu am de unde să ştiu. Dar ştiu că era foarte precaut în tot ceea ce făcea în viaţa extrasportivă. Nu a avut derapaje comportamentale. Nu pierdea nopţile prin cluburi sau alte chestiuni de acest gen. Ce să zic, sunt şi eu şocat de tot ceea ce i se întâmplă acum”, a spus Marius Niculae, conform TelekomSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.