Ronaldo a fost dat de gol chiar de propriul avocat: ”Cristiano nu neagă faptul că a acceptat să încheie un acord cu victima". Declaraţiile avocatului fac lumină în cazul care-i poate încheia cariera portughezului

10 oct 2018 3185 afişări Campionate Externe
Ronaldo a fost dat de gol chiar de propriul avocat: ”Cristiano nu neagă faptul că a acceptat să încheie un acord cu victima". Declaraţiile avocatului fac lumină în cazul care-i poate încheia cariera portughezului

Peter Christiansen este avocatul lui Ronaldo în procesul în care starul portughez este acuzat de viol, iar recent a adus în spaţiul public o informaţie cel puţin interesantă. Christiansen a declarat că un hacker a furat documentele înţelegerii dintre Ronaldo şi presupusa victimă, Kathryn Mayorga. La prima vedere, avocatul recunoaşte că între cei doi a avut loc o înţelegere, dar că aceasta nu a fost făcută pentru a ascunde evenimentele, ci pentru a forţa femeia să nu mai aducă ştiri neadevărate şi nefondate în presă.

Cristiano Ronaldo neagă vehement toate acuzaţiile, iar documentele care ar conţine declaraţiile domnului Ronaldo, apărute în mass-media, sunt invenţii pure.

Până în 2015, zeci de entităţi din diferite părţi ale Europei au fost atacate, iar datele lor electronice au fost furate de un infractor cibernetic. Acest hacker a încercat să vândă aceste informaţii, iar mass-media a publicat iresponsabil anumite documente, care au fost ulterior modificate sau complet refăcute.

Cristiano Ronaldo nu neagă faptul că a acceptat să încheie un acord, dar motivele care l-au determinat să facă acest lucru au fost prezentate incorect. Nu este vorba despre mărturisirea vinovăţiei, ci despre un sfat pe care l-a urmat la recomandarea consilierilor săi pentru a pune capăt acuzaţiilor scandaloase făcute împotriva lui şi pentru  a nu-i afecta reputaţia construită prin muncă grea. Din nefericire, acum este implicat într-un litigiu foarte comun la acest moment în Statele Unite.

Este regretabil faptul că mass-media continuă să promoveze şi să simuleze o campanie defăimătoare bazată pe documente digitale furate şi usor manipulate”, a declarat Peter Christiansen, citat de ccma. cat.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.