Cornel Dinu, atac devastator la adresa soţiei lui Reghecampf: ”Apar tot felul de specimene. E grotesc tot ce spune”. De unde a pornit totul

11 oct 2018 7067 afişări Fotbal Extern
Cornel Dinu, atac devastator la adresa soţiei lui Reghecampf: ”Apar tot felul de specimene. E grotesc tot ce spune”. De unde a pornit totul

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a afişat o poziţie fermă în privinţa presupusului caz de viol în care este implicat Cristiano Ronaldo. Impresara consideră că nu a fost vorba de o agresiune din partea portughezului, ci că femeia ar fi acceptat apropierea. Cornel Dinu este de părere că declaraţiile reprezentantei de jucători sunt degradante, nefiind de acord cu afirmaţiile ei.

"Apar tot felul de specimene. Nu se poate să existe femeia asta palmier! E grotesc tot ce spune, este degradant, obscen, mizeria existenţei umane. Ea aduce jucători, se pronunţă asupra tuturor lucrurilor.

Cam asta trăim cu aceşti băieţi care aduc jucători în fotbalul românesc. Sunt milionari pe spatele unor oameni care investesc. Este vorba despre o meserie delicată, foarte sensibilă. Nu sunt de acord cu impresariatul jucătorilor. Am eu o convingere dureroasă", a declarat Cornel Dinu la Digi Sport.  

Impresara declarase la Digi Sport că acuzaţiile victimei nu sunt întemeiate şi sunt menite să îl aducă într-o lumină proastă pe Ronaldo: ”Ştii cum e cu femeile astea care îşi aduc aminte după 20 de ani că au fost violate de un bărbat (n.red. râde)? I-a plăcut atunci violul şi şi-a adus aminte după 20 de ani, când ăsta e Ronaldo. Dacă era neica-nimeni pe stradă nu mai apărea".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.