Reacţia lui Răzvan Lucescu, după eşecul lui PAOK din Europa League: "Ca să fiu sincer, există o diferenţă..."

9 nov 2018 5305 afişări Europa League
Reacţia lui Răzvan Lucescu, după eşecul lui PAOK din Europa League: "Ca să fiu sincer, există o diferenţă..."

Răzvan Lucescu a comentat înfrângerea din Europa League a echipei sale, PAOK, în faţa celor de la MOL Vidi, 0-1. Grecii sunt pe locul trei în clasamentul Grupei L şi au şanse mici de calificare în primăvara europeană.

"A fost un joc foarte complicat. Am avut în faţa noastră o echipă care a fost foarte puternică în apărare. Nu ne-au lăsat să creăm ocazii de gol. Au fost mai buni în anumite momente. Am încercat să jucăm, să deschidem jocul. Ca să fiu sincer, există o diferenţă între cele două echipe.

Una a încercat să joace, în timp ce cealaltă s-a limitat doar să se apere şi la contraatacuri. Totuşi, nu putem să spunem că am avut multe ocazii în aceste două meciuri. Nici ei nu au avut, dar dintr-o ocazie sau două au reuşit să marcheze, prin aceste contraatacuri", a spus Răzvan Lucescu, la finalul partidei.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.