Maradona a lăsat deoparte manierele şi i-a transmis un mesaj clar lui Messi: "Nu mai veni la naţională, nebunule!"

1 oct 2018 5967 afişări International
Maradona a lăsat deoparte manierele şi i-a transmis un mesaj clar lui Messi: "Nu mai veni la naţională, nebunule!"

Diego Maradona a adoptat o poziţie fermă în ceea ce priveşte prestaţia lui Leo Messi (31 de ani) la naţionala Argentinei şi toate criticile care i s-au adus, în special după Mondialul ratat din Rusia, când "Pumele" au fost trimise acasă de Franţa încă din optimi, după o victorie cu 4-3 a noili campioni mondiali. "El Pibe d'Oro" îl sfătuieşte pe Messi să se retragă din naţională.

"Da, ar trebui să se retragă! Dacă pierde naţională sub 15 ani este vina lui Messi. Dacă în campionat sunt programate Racing şi Boca dăm vina pe Messi. Întotdeauna Messi este vinovat pentru orice! Eu i-as spune: 'Nu mai veni la naţională, nebunule!' Să vedem cum se vor descurca atunci!", a spus Maradona într-un interviu acordat celor de la Clarin.

În ceea ce îl priveşte pe selectionerul interimar al Argentinei, Lionel Scaloni, acesta a fost pur şi simplu ridiculizat de Maradona: "E un băiat bun, dar nu poate nici măcar să dirijeze maşinile în trafic! Cum să-i dăm naţională Argentinei lui Scaloni? Suntem nebuni cu toţii?", a mai spus Maradona.

Leo Messi şi-a luat pauză şi nu va mai merge la meciurile naţionalei Argentinei timp de un an, pentru a se concentra pe echipa de club.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.