Sora lui Cristiano Ronaldo se aruncă în lupta contra lui Kathryn Mayorga: "Vreau să văd cine are curajul de a publica această poză"

9 oct 2018 8108 afişări International
Sora lui Cristiano Ronaldo se aruncă în lupta contra lui Kathryn Mayorga: "Vreau să văd cine are curajul de a publica această poză"

Sora lui Cristiano Ronaldo, Katia Aveiro, s-a implicat şi ea în lupta pe care fratele ei trebuie o are cu sud-americanca Kathryn Mayorga, cea care susţine că portughezul a violat-o în 2009, în Las Vegas.

Katia Aveiro a apelat la toţi susţinătorii lui Ronaldo pentru a-i arăta acestuia că nu este singur într-unul dintre cele mai grele momente din viaţa lusitanului.

Sora jucătorului a postat pe contul ei de Instagram, o poză, în care Cristiano este îmbrăcat în Superman şi are ca scop: "Vreau să văd cine are curajul de a publica această poză pe propriul său profil pentru o săptămână şi de a face o campanie pentru el

Pentru Portugalia, pentru el, pentru noi, pentru unitatea oamenilor....pentru justiţie".

Pentru Ronaldo situaţia este din ce în ce mai dificilă, având în vedere că au fost publicate actul, prin care jucătorul îşi recunoştea fapta şi o plătea pe femeia agresată, dar şi documentul, care demonstra că Ronaldo nu suferă de nicio boala cu transmitere sexuală. Pe lângă acestea, avocata lui Kathryn Mayorga susţine că a fost contactată de o altă victimă a fotbalistului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.