Cine a greşit? Haţegan sau Akinfeev? Expertul AS în arbitraj nu a stat pe gânduri: "Nu se poate comporta astfel, ar fi bine să înveţe din această lecţie!"

3 oct 2018 13611 afişări Comentează şi tu Liga Campionilor
Cine a greşit? Haţegan sau Akinfeev? Expertul AS în arbitraj nu a stat pe gânduri: "Nu se poate comporta astfel, ar fi bine să înveţe din această lecţie!"

Iturralde Gonzalez, fost arbitru spaniol şi actual expert în arbitraj al ziarului AS, a analizat eliminarea dictată de Ovidiu Haţegan în partida dintre CSKA Moscova şi Real Madrid. Acesta consideră că  românul a luat decizia corectă când i-a oferit cartonaşul roşu lui Akinfeev.

Ovidiu Haţegan a fost protagonistul al partidei de la Moscova, unde, pe final de meci, în minutul 90+5, a decis să elimine portarul gazdelor, pentru proteste repetate. Iturralde Gonzalez a analizat întreaga fază şi îi dă dreptate lui Haţegan. Spaniolul este de părere că, de multe ori, jucătorii nervoşi nu sunt avertizaţi cu cartonaş.

Arbitrul i-a dat două galbene lui Akinfeev în minutul 90+5 pentru proteste repetate. Nimeni nu poate avea o astfel de ieşire la adresa centralului. De multe ori, centralii permit prea mult. Akinfeev nu se poate comporta astfel, ar fi bine să înveţe din această lecţie şi să nu o mai facă”, a declarata Iturralde Gonzalez pentru AS.

Partida dintre CSKA Moscova şi Real Madrid s-a terminat cu victoria ruşilor, 1-0. Reuşita i-a aparţinut mijlocaşului Nikola Vlasic (min.2).

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.