Mai mult rezervă în acest sezon, Maxim a răbufnit: "M-am săturat să le cer explicaţii"

7 oct 2018 3253 afişări Stranieri
Mai mult rezervă în acest sezon, Maxim a răbufnit: "M-am săturat să le cer explicaţii"

Alexandru Maxim a ţinut să le transmită un mesaj celor de la Mainz, pe aeroportul din Otopeni, după ce a aterizat în ţară pentru a se alătura lotului echipei naţionalei. Mijocaşul român îşi doreşte să primească mai multe şanse la noua sa echipă, acolo unde s-a obişnuit să fie introdus pe final în mai toate partidele.

"Am trecut în cinci ani de Bundesliga prin momente grele. Am schimbat 13 antrenori şi sunt tot cu zâmbetul pe buze. Sunt nemulţumit şi chiar nu înţeleg de ce nu joc. M-am săturat să le tot cer explicaţii celor de la Mainz", a spus Maxim, conform ProTV.

Într-un interviu acordat pentru ProSport, Vasile Miriuţă a vorbit şi el despre situaţia lui Alexandru Maxim: "Maxim e tehnic, are viteză, nu ştiu ce-i lipseşte, poate dacă aş fi acolo să-l văd vreo zece zile, să pot spune exact. Dar, el de câţiva ani...la talentul său joacă foarte puţin, din păcate". Fost jucător la Borussia Dortmund, Marcel Răducanu a spus în trecut, pentru ProSport, că Maxim are nevoie de meciuri în picioare pentru a se impune în Germania: "Maxim se chinuie şi el, trebuie să aibă o anumită constanţă pentru a menţine un nivel ridicat al jocului, joacă foarte puţin pentru Mainz şi în acest sezon".

Transferat în 2017 de Stuttgart, în schimbul a trei milioane de euro, Alexandru Maxim a evoluat în şapte meciuri oficiale pentru Mainz în acest sezon, reuşind să marcheze trei goluri şi să livreze o pasă decisivă. În total, românul a adunat 244 de minute, de cele mai multe ori fiind introdus în ultimul sfert de oră.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.