Adrian Stores, omul care a adus Barcelonei parteneriatul cu Turkish Airlines, a venit în România, pentru conferinţa Sports Business Chain

28 sep 2018 501 afişări Diverse
Adrian Stores, omul care a adus Barcelonei parteneriatul cu Turkish Airlines, a venit în România, pentru conferinţa Sports Business Chain

Adrian Stores a venit pentru a treia oară în România, pentru o conferinţă specială despre business sportiv. 35 de specialişti din toate colţurile lumii vor lua cuvântul în perioada 28-30 septembrie, la Sports Business Chain, la Domeniul Ştirbey, din Buftea.

Cea mai mare conferinţă de sport-business pe probleme ale Europei de est îşi propune să ofere soluţii pe toate planurile pentru a susţine performanţa sportivă.

Adrian Stores are peste 30 de ani de experienţă în sponsorizări şi marketing sportiv. Lector pe probleme de business sportiv la UCFB (Etihad & Wembley) şi Manchester Metropolitan University, Stores a fost reprezentantul FC Barcelona în Turcia, aducând Turkish Airlines ca sponsor al clubului Totodată, Stores a lucrat cu peste 15% dintre cluburile profesioniste de fotbal din Premier League (printre care şi Arsenal sau Everton), dar şi cu Panathinaikos FC, Galatasaray SK, Fenerbahçe SK sau Beşiktaş J.K. Fost preşedinte al CIM (Chartered Institute of Marketing) pentru grupul de specialişti în sport, Adrian Stores a avut un mesaj clar pentru toţi cei implicaţi în fenomenul sportiv: "este un eveniment de neratat".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.