Fiul lui Gino Iorgulescu, implicat în dosarul ”Stupefiante pentru VIP-uri”

3 oct 2018 2497 afişări Diverse
Fiul lui Gino Iorgulescu, implicat în dosarul ”Stupefiante pentru VIP-uri”

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, este implicat în dosarul” Stupefiante pentru VIP-uri”. Libertatea scrie că Mario ar fi cumpărat droguri de la Adrian Cărbunescu, Andrei Vinicius şi George Gheorghiu.

Iorgulescu Jr. (foto- stânga) va da declaraţii în faţa procurorilor în acest dosar. Anchetatorii au indicii că Mario a cumpărat cocaină de la George Gheorghiu. Acesta din urmă urmează să fie cercetat şi într-un alt dosar, care decurge din ”Stupefiante pentru VIP-uri, şi acuzat de trafic de droguri cu mare risc.

Gino Iorgulescu, preşedintele LPF, a declarat că nu ştie de acuzele aduse fiului său.”Nu ştiu eu despre ce e vorba... cu ce mi-aţi spus. Nu vreau să comentez", a declarat Gino Iorgulescu, citat de Telekom Sport.

Dosarul ”Stupefiante pentru VIP-uri” a necesitat 3 luni de anchetă din partea DIICOT Ploieşti, care recent a ajuns în faţa judecătorilor Tribunalului Bucureşti. În această perioadă, procurorii au făcut mai multe percheziţii de droguri şi au audiat mai multe persoane publice din România. Astfel, Adrian Cărbunescu, Andrei Vinicius şi George Gheorghiu vor fi judecaţi pentru deţinere şi trafic de droguri de mare risc.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.