Kira Hagi şi gândurile unei fete care nu arată că are 22 de ani: "Atunci am conştientizat cine e! Până atunci, el era doar...tata". Dezvăluiri despre Ianis, viaţa în familia "Regelui" şi un anunţ: "Când mă prezint, spun că mă cheamă Kira, nu Hagi"

24 oct 2018 25938 afişări Diverse
Kira Hagi şi gândurile unei fete care nu arată că are 22 de ani: "Atunci am conştientizat cine e! Până atunci, el era doar...tata". Dezvăluiri despre Ianis, viaţa în familia "Regelui" şi un anunţ: "Când mă prezint, spun că mă cheamă Kira, nu Hagi"

Kira Hagi (22 de ani), fiica lui Gică Hagi, a oferit un interviu în care a vorbit despre cum e să fii copilul unuia dintre cei mai mari fotbalişti ai României. Tânăra  a mărturisit că nu a realizat cine este tatăl său până când nu a mers la primul meci al lui Galatasaray, la cinci ani: "Până la acel moment ”era doar...tata”.

"La cinci ani când a ieşit pe terenul de fotbal la Galatasaray şi strigau foarte mulţi Hagi! Hagi! Şi m-am speriat şi am întrebat ce se întâmplă. Mi s-a spus că i se strigă numele pentru că sunt foarte fericiţi că îl văd. “Dar ce a făcut?”, am întrebat. “A dat foarte multe goluri!”. Atunci am conştientizat puţin cine este, dar până atunci nu, el era doar… tata. Acasă am învăţat să te respecţi pe tine, pentru că, dacă te respecţi pe tine, îl respecţi şi pe cel din faţa ta. Să fii bun, să nu uiţi de unde ai plecat şi mai ales de unde a plecat tata, pentru că ne-a învăţat ce înseamnă să ai foarte puţin, să înţelegi ce înseamnă să ai 5 lei sau 100 de lei şi să nu-i cheltui nesăbuit. Pentru că banii, cu adevărat nu-i ai. Ei vin, îi cheltui, pleacă, deci nu asta contează…", a povestit Kira într-un interviu pentru cristinastanciulescu.ro.

În privinţa personalităţii fratelui ei, Ianis, Kira spune că se aseamănă dintr-un anumit punct de vedere. Sunt timizi cu persoanele întâlnite recent. "E timid. Amândoi suntem, asta până când ne cunoşti şi devenim mai relaxaţi. Vorbim des. Eu i-am spus să mă sune şi să vorbim ori de câte ori poate. Sportul este foarte acaparator şi nu îi lasă timp. De aceea i-am spus că putem vorbi doar când poate".

Fiica lui Gică Hagi studiază actoria în SUA şi a debutat deja în cinematografie. A filmat într-un lungmetraj care va apărea în 2019, şi ştie ce are de făcut pentru o carieră de succes: "Eu, oricum, de obicei, când mă prezint spun: numele meu e Kira. Şi asta nu pentru că nu-mi place numele meu de familie, sunt mândră de el, dar cred că dacă oamenii află de la început cum mă cheamă sau cine sunt, devin subiectivi… Numele Hagi este un brand! Dar eu vreau să-mi creez propriul drum. Când ţi-l creezi tu singur, ai nişte împliniri. Şi aş vrea să mi-l fac singură, pentru că sunt eu bună. Nu pentru că mă cheamă cum mă cheamă"

Kira Hagi, despre viaţa în sânul familiei: "Momentele în care suntem toţi 4 la masă şi vorbim despre orice. Bine, nu se poate ca tata să nu vorbească despre fotbal (râde). Şi Ianis la fel şi pe urmă acaparează toată discuţia:). După aceea mama vorbeşte cu mine despre artă, ce piesă am mai văzut… La noi în casă firescul şi naturalul sunt la ordinea zilei. Pentru că astea sunt reale. Cel mai important lucru pentru noi este să ne ţinem familia aproape, pentru că ea este cea în care găseşti mereu iubire necondiţionată"

Kira Hagi, despre copilăria în Turcia: "Am avut o copilărie fără nicio tehnologie. Părinţii noştri ne-au spus să ieşim afară, să ne jucăm, să ne căţărăm în copaci, să culegem cireşe… Eu am copilărit în Turcia. M-am născut în Barcelona şi la 6 luni am ajuns în Turcia şi acolo am stat până la 6 ani când ne-am întors în România. Am fost crescuţi foarte obişnuit. Am fost izolaţi de tot ce înseamnă presa. Nu citeam presa, doar mama avea un album unde aduna poze din ziare cu tata în momentele lui de glorie. Şi le ţinea acolo şi le mai vedeam, că ni-l arăta pe tata cum juca pe vremea când noi încă nu eram. Făceam foarte mult sport când eram mici… Eu făceam balet, atletism, dans. Am făcut şi tenis când eram mică, atunci am întâlnit-o şi pe Simona (Halep-n.m), cred că aveam 6 ani. Şi tata îmi spunea să mă duc şi eu la tenis aşa de des cum o face ea, dar eu nu aveam această pasiune. Mie îmi plăcea mai mult să mă uit la tenis, nu să joc tenis".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.