Răzvan Burleanu, profesor pentru Juninho şi Mendieta. Cum a fost posibil

8 oct 2018 730 afişări Diverse
Răzvan Burleanu, profesor pentru Juninho şi Mendieta. Cum a fost posibil

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a fost pentru o zi profesor la ”Abordarea strategică a marketingului sportiv”, ce a avut loc luni la Londra. La program au fost prezenţi foşti fotbalişti precum Juninho Pernambucano, Christian Karemebeu sau Gaizka Mendieta.

”Abordarea strategică a marketingului sportiv” este un curs care se adresează foştilor fotbalişti ce vor să rămână în fenomen din postura de conducători. UEFA oferă cursuri prin care aceştia pot învăţa de la diverşi oameni din fotbalul mondial noţiuni esenţiale ale modului în care se conduce o entiate de acest gen. La cursul de la Londra a participat şi Răzvan Burleanu, lector în programul UEFA Executive Master din 2106.

Sunt onorat să pot împărtăşi din experienţa implementării Planului Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România 2015-2020, cu atât mai mult cu cât organizatorii au apreciat că exemplul nostru poate deveni un reper de bune practici în diferite domenii ale fotbalului. Cei 26 de cursanţi ai acestei ediţii cumulează 1.440 de meciuri internaţionale, trei Cupe Mondiale, cinci titluri de campioni europeni şi două Ligi ale Campionilor”, a declarat Răzvan Burleanu.

La curs au participat Eric Abidal, Juninho Pernambucano, Christian Karemebeu, Rai Oliveira, Youri Djorkaeff, Gaizka Mendieta, Stilian Petrov, Gilberto Silva sau Kolo Toure.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.