”Sunt foarte deprimat. O să mă pun să dorm şi sper să nu mă mai trezesc niciodată”. A fost descoperită scrisoarea cutremurătoare lăsată în urmă de Gary Speed

17 sep 2018 18959 afişări Diverse
”Sunt foarte deprimat. O să mă pun să dorm şi sper să nu mă mai trezesc niciodată”. A fost descoperită scrisoarea cutremurătoare lăsată în urmă de Gary Speed

Louise Speed, soţia fostului fotbalist Gary Speed, a făcut publică o scrisoare în care este prezentată situaţia prin care trecea fostul mijlocaş la vârsta de 17 ani. Suferea de depresie şi voia să moară.

Gary Speed şoca lumea fotbalului în 2011. S-a sinucis la 42 de ani în propria locuinţă din Huntington, după ce în aceeaşi zi, antrenorul Ţării Galilor de la acel moment, fusese invitat la televiziunea BBC, unde discutase despre priorităţile de la echipa naţională. Deşi la acel moment gestul a fost neînţeles, majoritatea cunoscuţilor catalogând gestul ca inexplicabil, acum adevărul a ieşit la iveală. Recent, soţia lui Speed a publicat o scrisoare, de la începutul relaţiei lor, din care reiese faptul că Gary suferea de depresie de la o vârstă fragedă.

Chiar nu ştiu ce să spun. M-am tot gândit să o termin cu Leeds (n.r. echipa pentru care juca), dar şi la alte lucruri pe care nu le voi spune. Sunt foarte deprimat. O să mă pun să dorm şi sper să nu mă mai trezesc niciodată. Te iubesc foarte mult şi te voi iubi mereu”, se arată în scrisoarea prezentată de Louise.

Gary Speed este o adevărată legendă pentru Ţara Galilor. În 14 ani, a îmbrăcat de 85 de ori tricoul naţionalei sale. Fostul mijlocaş a venit şi în România, în 1994, în campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 1994. Naţionala lui Cornel Dinu s-a impus pe Ghencea, scor 5-1.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.