EXCLUSIV | "Cei de la FRF sunt răzbunători"! Ce a păţit un jucător al lui Hagi: "Gică evită să spună fiindcă nu vrea să intre în conflict cu Federaţia"

17 oct 2018 9630 afişări Fotbal Intern
EXCLUSIV | "Cei de la FRF sunt răzbunători"! Ce a păţit un jucător al lui Hagi: "Gică evită să spună fiindcă nu vrea să intre în conflict cu Federaţia" ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Cristian Balaj a vrut să candideze la şefia FRF, dar a renunţat la campanie, deşi colaborase inclusiv cu Gică Hagi pentru un proiect de dezvoltare a fotbalului juvenil. Fostul arbitru a dezvăluit însă faptul că inclusiv "Regele" nu vrea să mai vorbească despre Burleanu&Co. de frica repercusiunilor. Fostul arbitru a anunţat că un jucător de la Viitorul a fost lăsat în afara bazei de la Mogoşoaia doar pentru că suferise o accidentare!       

"Cochetam cu ideea de a candida la şefia FRF şi cel care s-ar fi ocupat de dezvoltarea fotbalului şi linia pe care o dădeam tuturor cluburilor în a creşte copii şi juniori era făcută de Gică Hagi. El deja scrisese proiectul, el din practică are metodele de creştere a copiilor şi totul ar fi trebuit implementat la nivel naţional", a spus Cristi Balaj la ProSport LIVE.

Apoi, fostul ecuson FIFA a dezvăluit un episod şocant: "El nu vrea să vorbească, stă deoparte. A pătimit, că şi aşa cei care trebuiau să aprecize ce face el, din banii lui... E o mare diferenţă între a creşte jucători pe banii tăi şi o Federaţie care nu te sprijină. Păi, Hagi a dat foarte mulţi fotbalişti la echipa naţională şi nu primeşte cât ia un Club Sportiv Şcolar care nu dă niciun jucător la lotul naţional. Este incredibil!

Lui Hagi i-a fost lăsat un jucător în faţa bazei sportive de la Mogoşoaia după ce a avut o accidentare. Nu ştiu de la el asta, că nu se plânge. Evită să spună aceste lucruri pentru că nu vrea să intre într-un conflict cu Federaţia. Tuturor le este frică pentru că e clar că ei se răzbună. Vă dau exemple şi din arbitraj. Cornel Sorescu, care conduce un AJF (n.r. - Argeş) şi care nu l-a votat pe Burleanu, nu a mai primit niciun meci în Liga 1 (n.r. - ca observator), e umilit".

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.