EXCLUSIV | Talpan, dezlănţuit: "Politicul şi corupţia primează!". Acuzaţii incredibile ale juristului CSA Steaua, după ce FRF i-a respins recursul: "E strigător la cer! Rapidiştii ştiau decizia cu o oră înaintea afişării"

12 iul 2018 5070 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
EXCLUSIV | Talpan, dezlănţuit: "Politicul şi corupţia primează!". Acuzaţii incredibile ale juristului CSA Steaua, după ce FRF i-a respins recursul: "E strigător la cer! Rapidiştii ştiau decizia cu o oră înaintea afişării"

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a primit cu stupoare decizia Comisiei de Recurs a FRF, în cazul jucătorilor rapidişti care nu ar fi avut drept de joc la meciurile din Liga a IV-a. Colonelul a ţinut să facă, pentru ProSport, câteva precizări în legătură cu decizia dată de oficialii Federaţiei Române de Fotbal. Talpan face acuzaţii incredibile la adresa forului condus de Răzvan Burleanu.

Talpan s-a dezlănţuit la câteva minute după aflarea deciziei şi a trecut la acuzaţii grele. "Corupţia şi politicul primează la FRF şi AMFB", spune juristul CSA Steaua. Nici Dan Tudorache, Primarul Sectorului 1, nu a scăpat de furia oficialului clubului militar. Florin Talpan susţine că cei de la Rapid ştiau decizia comisiei FRF cu o oră înainte ca aceasta să fie publicată pe site-ul oficial.

"Este strigător la cer. Nici în al 12 -lea ceas România nu se trezeşte. Dacă ne judecăm în instanţele române câştigăm, dar în comisiile AMFB şi FRF politicul şi corupţia primează. Cum poţi să respingi un recurs cu atâtea probe evidente? Nu tu personalitate juridică, nu tu CIS eliberat de MTS, nu jucători amatori ci profesionişti, căci nu au demonstrat reamatorizarea şi nu a existat în istoria FRF o solicitare de acest gen din partea celor cinci sportivi contestaţia, fără contracte valabil incheiate! Ca să nu mai vorbim de faptul că Academia Rapid ştia soluţia cu o oră ÎNAINTEA afişării pe site-ul FRF. Cine i-a informat?! Cei care au dat o sentinţă corectă. În loc să investească în reabilitarea blocurilor din cartierul Aviaţiei primarul Sectorului 1 se ocupă de fotbal, în loc să se ocupe de gropile Sectorului 1 acelaşi primar pierde timpul la meciuri, dar nu este disponibil pentru audienţe. Ştiu că am făcut tot ce era posibil şi legal ca să se facă dreptate", a spus Florin Talpan, juristul CSA Steaua, pentru ProSport.

Comisia de Recurs a FRF a respins, joi, recursul depus în cazul Recursul lui Florin Talpan în cazul jucătorilor rapidişti care nu ar fi avut drept de joc la meciurile din Liga a IV-a a fost respins joi, de Comisia de Recurs a FRF. Aşadar, Academia Rapid, sau FC R, nu are cum să mai rateze promovarea în Liga a III-a. După ce au demolat formaţia Singureni în barajul de promovare, giuleştenii au promovat în eşalonul superior, dar acţiunea juristului CSA Florin Talpan le-a dat emoţii. Totul s-a terminat joi, cu victoria giuleştenilor, care sunt siguri de prezenţa în Liga a III-a.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.