EXCLUSIV | Vine o generaţie minune de români!? "Oracolul" Dragomir surprinde: "Am văzut şase-şapte jucători. Nu ştiu dacă Maradona a fost mai tare decât ei. Notaţi numele ăsta"

24 sep 2018 16074 afişări Fotbal Intern
EXCLUSIV | Vine o generaţie minune de români!? "Oracolul" Dragomir surprinde: "Am văzut şase-şapte jucători. Nu ştiu dacă Maradona a fost mai tare decât ei. Notaţi numele ăsta"

În ultima sa intervenţie la ProSport LIVE, fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, a nominalizat câţiva tineri fotbalişti români care îl pot întrece pe marele Diego Armando Maradona. Afirmaţiile sale vin în urma vizionării unui turneu organizat de FRF la Buftea. 

"Am văzut meciurile tuturor valorile de 14 ani din ţară. Turneul s-a ţinut vineri şi sâmbătă la Buftea. Am văzut toţi jucătorii valoroşi din România. Hai să zic că poate mai sunt vreo trei, patru prin ţară nedescoperiţi. Am văzut şase-şapte jucători aduşi de Geolgău la naţională. Vă dau cuvântul meu de onoare nu ştiu dacă Maradona a fost mai tare decât unul dintre cei luaţi de Steaua la ei acolo", a declarat fostul şef al LPF laProSport LIVE. 

Iar descoperirile lui Dragomir nu s-au oprit aici. Un alt fotbalist pe care "Oracolul" a pus ochii e Gabriel Plumbuitu, în vârstă de 14 ani: "Mai e unul. De la Piteşti l-au adus. La 14 ani cred că poate juca în Divizia A. Fiţi atenţi aici. Ţineţi minte numele ăsta! Plumbuitu. Notaţi-l undeva. De la fosta Juventus. Băi, fraţilor, dacă în lume sunt cinci ca ăsta, eu mă împuşc. 14 ani are, măi, fraţilor. Eu i-am spus lui Ciuclea: 'Dacă eram la Juventus, îl bag titular'. Joacă fundaş central şi când conduc oaspeţii îl bagă în atacant. Orice îl bagă, joacă de nota 10".

Gabriel Plumbuitu este un tânăr fotbalist român, în vârstă de 14 ani, care joacă pentru grupele formaţiei Daco-Getica. 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.