CFR schimbă liniile. Când se oficializează mutările şi prima reacţie: "N-am venit să schimb pe nimeni. Nu mă interesează funcţia de director general"

8 oct 2018 9697 afişări Liga 1
CFR schimbă liniile. Când se oficializează mutările şi prima reacţie: "N-am venit să schimb pe nimeni. Nu mă interesează funcţia de director general"
  • Pauza pentru meciurile partidelor echipelor naţionale va aduce şi schimbarea preconizată în conducerea celor de la CFR Cluj. Iuliu Mureşan n-a mai fost prezent în viaţa echipei, la ultimele două partide, dar acesta nu a fost scos încă din organigramă. Cum demisia nu a venit, aşa cum se aştepta finanţatorul Nelu Varga, trecerea lui Mureşan pe “linie moartă” se va produce în viitoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie.

În locul celui mai longeviv preşedinte din actualul format al Ligii I va fi instalat Marian Copilu, un personaj care s-a aflat în prim-plan în sezonul trecut, dar care a părăsit echipa odată cu Bogdan Mara şi Edi Iordănescu. Copilu a rămas însă preferatul lui Nelu Varga şi omul de încredere al acestuia, iar unul dintre avantajele sale îl reprezintă şi relaţia bună cu jucătorii: “Ne-a purtat noroc domnul Copilu, am câştigat. Marian este un băiat extraordinar. A fost omul între conducere şi echipă. Ne-a oferit tot ce am avut nevoie pentru a ne simţi fotbalişti”, l-a lăudat George Ţucudean, după ultimul meci.

Stanciu în locul lui Zamfir

Următorul om care urmează să intre în conducerea CFR-ului este Daniel Stanciu. Acesta va ocupa funcţia de director sportiv, post ocupat până nu demult de Răzvan Zamfir: “Nu mă interesează funcţia de preşedinte sau director general. Am fost la Dinamo şi nu cred că a fost o alegere bunăDacă aş candida, aş candida pentru un post vacant, acela de director sportiv. N-am venit să dau afară pe nimeni. Este o problemă care ţine de bucătăria internă. Eu avut şi încă mai am un respect deosebit pentru ce a făcut Iuliu Mureşan şi ce a reprezentat pentru CFR Cluj. S-a identificat în mare parte cu rezultatele şi trofeele obţinute sau cu rezultatele din cupele europene. Despre relaţia mea personală cu dânsul aş putea să spun foarte multe, dar cred că nici dânsul nu poate să dea vreo explicaţie. În ultima perioadă m-a privit cu reticienţă şi am văzut nişte ieşiri în decor care nu-i fac cinste. Nu vreau să vorbesc pentru că îi port respect şi chiar am avut de învăţat de la el”, a spus Stanciu, la Look TV.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.