EXCLUSIV | Aici greşeşte Hagi cu Ianis? "Regele", avertizat în direct de un "decar" de legendă: "De aceea nu a reuşit la Fiorentina"

16 oct 2018 16438 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Aici greşeşte Hagi cu Ianis? "Regele", avertizat în direct de un "decar" de legendă: "De aceea nu a reuşit la Fiorentina"

Ianis Hagi (19 ani) e unul dintre cei mai promiţători fotbalişti români ai momentului şi continuă să crească sub atenta îndrumare a tatălui său, Gică Hagi. Un nume mare din istorie fotbalului autohton e de părere că Ianis e forţat prea mult de "Rege". Danuţ Lupu (51 de ani) crede că acesta este şi motivul pentru care Hagi junior nu a reuşit să se impună la Fiorentina, în Italia.

Viitorul l-a cumpărat pe Ianis Hagi de la Fiorentina la începutul lui 2018, cu două milioane de euro, după ce în vara lui 2016 l-a cedat formaţiei toscane pentru aceeaşi sumă. De la revenirea în România, Ianis e unul dintre cei mai buni jucători din campionat, cu 11 goluri şi cinci pase decisive strânse în 28 de meciuri jucate până în acest moment. Invitat la emisiunea ProSport LIVE, Dănuţ Lupu spune că procesul de creştere al lui Hagi junior e grăbit şi că asta i-ar putea face rău.

"Ianis e forţat prea mult de Hagi. Trebuie să se aibă răbdare cu el. Ianis îşi doreşte prea mult. Vrea să realizeze lucruri pe care la vârsta lui nu are cum să le facă. Nici Hagi nu putea să facă lucruri la 24 de ani pe care le-a făcut la 30. Trebuie lăsat să crească, de aceea nu a reuşit la Fiorentina. Lui Hagi nu i-a convenit să-l vadă pe bancă, de aceea l-a readus la Viitorul", a declarat Dănuţ Lupu, la ProSport LIVE.

De la revenirea în România, Ianis Hagi e căpitanul Viitorului. Decarul formaţiei din Constanţae cotat la 1,5 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com. Fiul lui Gică Hagi mai are contract cu Viitorul până în 2023.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.