EXCLUSIV | FCSB ajută Gaz Metan să iasă din insolvenţă. Ce sumă mai au de plătit medieşenii şi cum este implicată echipa lui Becali

3 oct 2018 7420 afişări Liga 1
EXCLUSIV |  FCSB ajută Gaz Metan să iasă din insolvenţă. Ce sumă mai au de plătit medieşenii şi cum este implicată echipa lui Becali

FCSB o poate ajuta pe Gaz Metan să scape de insolvenţă. Cristi Pustai, directorul tehnic al medieşenilor, a declarat că cedarea lui Olaru sau Fortes la echipa lui Becali poate fi luată în calcul pentru ca sibienii să scape de datorii.FCSB o poate ajuta pe Gaz Metan să scape de insolvenţă. Cristi Pustai, directorul tehnic al medieşenilor, a declarat că cedarea lui Olaru sau Fortes către bucureşteni poate fi luată în calcul pentru ca echipa să scape de datorii.

Gaz Metan mai are de plată 350.000 de euro pentru a scăpa de insolvenţă. Din câte se pare, cu actualul plan de reorganizare, clubul va reintra în normal în 2-3 ani. Totuşi, există şanse ca situaţia să se remedieze încă din acest sezon dacă Fortes sau Olaru va pleca, anunţă Cristi Pustai. Cel mai mare interes pentru cei doi a fost manifestat de FCSB, astfel că echipa patronată de Gigi Becali o poate ajuta, indirect, în privinţa plăţii datoriilor.

Mai avem de plată 350.000 de euro pentru a ieşi din insolvenţă, din reorganizare. În 2-3 ani plătim aceşti bani.  Poate fi luat în calcul faptul că plecarea lui Olaru sau Fortes ne scoate din insolvenţă, dar nu suntem constrânşi să vindem. Dacă ar fi după mine, eu i-aş da drumul unuia dintre ei, dar aş cere procente, pentru că FCSB îi va vinde pe bani şi mai mulţi.

Fortes şi Oldaru sunt doi jucători foarte buni. Sunt pe val şi e păcat să nu îi dai când au rezultate”, a declarat Cristi Pustai pentru ProSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.