EXCLUSIV | Nu mai semnează cu Dinamo! Cum a fost ratată mutarea care putea relansa sezonul: ”Nu vreau să-mi bat joc”

25 oct 2018 20333 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Nu mai semnează cu Dinamo! Cum a fost ratată mutarea care putea relansa sezonul: ”Nu vreau să-mi bat joc”

Înaintea venirii lui Mircea Rednic, Dinamo putea muta la nivelul conducerii. Florin Prunea ar fi fost dorit, dar în cele din urmă nu s-a ajuns la un numitor comun. Fostul internaţional a declarat, la ProSport Live, că nu a mai ajuns la Dinamo din cauza duratei contractului.

Dinamo putea avea un nou manager sportiv, în persoana lui Florin Prunea. Discuţiile dintre cele două părţi au avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Deşi se intuia că fostul component al ”Generaţiei de Aur” nu mai vine din cauza lui Mircea Rednic, acum s-a aflat adevăratul motiv. Problemele au fost de ordin contractual, pentru că oamenii din conducerea lui Dinamo nu au acceptat o înţelegere pe perioadă nedeterminată.

Am negociat cu Dinamo, nu au fost probleme financiare, au fost probleme cu durata contractului. Nu puteam veni la Dinamo pentru 4 luni. Eu vreau să am continuitate, nu vreau să-mi bat joc. Suporterii m-au anuţat că am susţinerea lor.

Conducerea a fost corectă, nu am ce zice. M-au tratat bine”, a declarat Prunea la ProSport Live.

Florin Prunea a evoluat la Dinamo în perioadele 1985-1988, 1992-1998 şi 2000-2003, strângând peste 200 de prezenţe.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.