EXCLUSIV | Preţul pentru care Becali îl cumpără pe "noul Rădoi". Fotbalistul care poate ajunge la FCSB: "Să vedeţi ce cărţi a citit, ce filme a vizionat, ce anturaj are..."

11 oct 2018 13666 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Preţul pentru care Becali îl cumpără pe "noul Rădoi". Fotbalistul care poate ajunge la FCSB: "Să vedeţi ce cărţi a citit, ce filme a vizionat, ce anturaj are..."

FCSB şi-ar putea adăuga în perioada de transferuri din iarnă încă un mijlocaş central, dacă Gigi Becali va plăti 1 milion de euro în schimbul lui Răzvan Oaidă (20 de ani). Fotbalistul trecut de-a lungul carierei pe la Atletico Arad, Wolverhampton şi Brescia ar putea face pasul carierei, iar patronului lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, şi-a făcut deja calculele. 

Răzvan Oaidă a ajuns la FC Botoşani în urmă cu un an şi a impresionat la mijlocul. Patronul Botoşaniului deja l-a asemănat cu Mirel Rădoi, fostul fotbalist al FCSB, şi i-a enumerat calităţile principalului său produs de export: "Preţul corect al lui Oaidă este de 1 milion de euro. Este un băiat echilibrat, dar şi mai consistent decât Olimpiu. Răzvan are ceva din Rădoi. Are starea aia de acţiune continuă. Devine motivator, merită să fie căpitan. El aleargă cel mai mult din echipa noastră, are toţi aceşti parametri. E mai echilibrat. Să vedeţi ce cărţi a citit, ce filme a vizionat, ce anturaj are... E un tip maturizat. E foarte greu postul lui, nu are driblingul lui Olimpiu, dar Răzvan e ca un ceasornic, e foarte bine calculat. Nu pot să zic că e Lampard sau altcineva, dar e foarte calculat", a declarat patronul moldovenilor la ProSport LIVE.

  • Dragoş Nedelcu, Mihai Pintilii, Lucian Filip, Hristo Zlatinski şi Ovidiu Popescu sunt mijlocaşii centrali pe care se bazează Nicolae Dică.

Atracţia lui Becali pentru Oaidă a fost făcută publică chiar de omul cu banii de la Botoşani: “Da, este adevărat, Gigi m-a întrebat de el. O să vedem ce va fi pe viitor. Ce pot să vă spun este că Răzvan Oaidă este un fotbalist extraordinar, care poate juca atât ca număr 6, cât şi ca număr 8! Dacă se va pregăti aşa cum o face acum, va ajunge un jucător mare al României şi la o echipă puternică din străinătate.

În momentul de faţă el joacă la noi nu pentru că este acea regulă, ci pentru că valoarea i-o permite! Are o maturitate uluitoare pe teren, ştie să îşi ambiţioneze şi motiveze colegii, chiar dacă aceştia sunt mult mai experimentaţi ca el! Este sufletul echipei noastre!”,  declarase anterior omul care o susţine financiar pe FC Botoşani pentru Fanatik.  

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.