EXCLUSIV | "Rednic va scoate Dinamo din mlaştină". Omul important care nu s-a ferit de cuvinte "Calcă greu în vestiar, e în primii cinci antrenori din istorie"

15 oct 2018 11590 afişări Liga 1
EXCLUSIV | "Rednic va scoate Dinamo din mlaştină". Omul important care nu s-a ferit de cuvinte  "Calcă greu în vestiar, e în primii cinci antrenori din istorie"

Mircea Rednic (56 de ani) continuă să fie privit drept salvatorul lui Dinamo, iar vocile importante din fotbalul românesc au căzut deja de acord că "Puriul" e cea mai bună alegere pentru oprirea haosului care guvernează echipa din Ştefan cel Mare. Printre susţinătorii fostului fundaş se numără şi Adrian Porumboiu (64 de ani), care nu ezită să-l pună pe Rednic într-un top cinci al celor mai importanţi tehnicieni din toate timpurile.

Mulţi s-au grăbit să critice cuplul Neoiţă-David pentru modul în care au ales să-l "mazilească" pe Claudiu Niculescu după doar 20 de zile, dar oamenii experimentaţi din fotbalul românesc şi-au dat seama imediat că "aterizarea" lui Mircea Rednic pe banca tehnică e cea mai bună mutare. Practic, Negoiţă s-a grăbit să nu-l scape pe "Puriu", antrenor cu nume, care avea pe masă două oferte din Belgia, iar decizia e privită cu ochi foarte buni.

Fost patron la FC Vaslui, Adrian Porumboiu a petrecut destul ani în fotbal pentru a-şi da seama de valoarea lui Mircea Rednic, iar luni, în direct la ProSport Live, şi-a manifestat încrederea în calităţile noului antrenor din Ştefan cel Mare. Şi nu doar atât, dar l-a inclus pe "Strâmb" printre cei mai valoroşi cinci antrenori români din istorie: "Nu are data de acum trei zile? Rednic e un antrenor bun, poţi să-l bănuieşti de multe lucruri, dar nu că nu e antrenor excelent. Dacă va avea mână liberă, dacă va pune în practică ce ştie, va scoate Dinamo din acea mlaştină. Niculescu trebuie să înţeleagă că pentru club e mai bine. Rednic calcă greu în vestiar, e în primii cinci antrenori din toate timpurile", a declarat fostul arbitru, la ProSport Live.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.