Florin Bratu nu a mai rezistat şi i-a dat replica lui Cornel Dinu: "Se hrăneşte cu probleme"

11 oct 2018 5468 afişări Liga 1
Florin Bratu nu a mai rezistat şi i-a dat replica lui Cornel Dinu: "Se hrăneşte cu probleme"

Fostul antrenor al lui Dinamo, Florin Bratu, nu s-a mai putut stăpâni şi a dorit să-i adreseze câteva cuvinte lui Cornel Dinu, un aprig contestatar al său. Cei doi au avut multe de împărţit cât timp Bratu a antrenat în "Şrefan cel Mare", iar acum tehnicianul a dorit să expune situaţia pe larg.

Cornel Dinu nu se fereşte după fiecare meci al lui Dinamo să critice jucătorii, staff-ul tehnic, dar şi conducerea, iar Florin Bratu nu a făcut excepţie, cât timp a fost antrenorul alb-roşiilor. Acum, după ce a fost demis, Bratu a dorit să dea replica: "Îl văd foarte înverşunat pe domnul Dinu şi nu înţeleg de ce asupra mea. Când eram jucător dânsul mă aprecia foarte mult. Nu ştiu, acum de când am devenit antrenor văd o ură din partea lui. Nu văd nimic constructiv. Nu m-a jignit doar pe mine, ci şi pe antrenorii care au fost înaintea mea. Chiar am fost la ziua dânsului de naştere, ne-am îmbrăţişat. Haideţi să recunoaştem că Florin Bratu a făcut şi lucruri foarte bune la Dinamo, am adus echipa la un nivel bun, am promovat jucători tineri pe care se pot lua bani frumoşi. Îl respect pe domnul Dinu. Cred că provenim din generaţii diferite, cu idei diferite. De ce să mai fiu responsabil pentru ce se întâmplă la Dinamo? Eu am plătit cu postul meu.

Şi eu am moştenit o echipă de la Vasile Miriuţă. Dar am vorbit eu vreodată urât despre Miriuţă? Nu! E foarte multă răutate şi nu înţeleg de ce. Domnul Dinu e un dinamovist adevărat, mă aşteptam să vină cu soluţii, să ne ajutăm mai mult între noi. Am impresia că se hrăneşte cu problemele de la Dinamo", a declarat Bratu la TV Digi Sport.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.