Fotbalistul cu 120 de meciuri în Liga 1 care s-a retras şi acum trăieşte din poker: "Aveam doar bani de mâncare! Ce să fac, să trăiesc de pe o zi pe alta?"

7 oct 2018 8834 afişări Liga 1
Fotbalistul cu 120 de meciuri în Liga 1 care s-a retras şi acum trăieşte din poker: "Aveam doar bani de mâncare! Ce să fac, să trăiesc de pe o zi pe alta?"

Alexandru Ion Vagner, 29 de ani, a jucat pe postul de fundaş sau mijlocaş dreapta, bifând echipe ca Gloria Bistriţa, FCM Târgu Mureş, FC Braşov sau Chiajna. În total a strâns 120 de prezenţe în Liga 1 Betano şi a reuşit un gol. Dar, a decis să se retragă de pe teren şi acum îşi câştigă traiul la masa de poker.

"Joc de duminică pînă joi, totul doar pe internet. Încep seara de la ora 18.00 şi stau pe calculator pînă se închide ultima masă. 10, 12 sau chiar 14 ore! Vinerea şi sîmbăta sînt zilele mele libere, în care mă relaxez şi mă ocup de alte treburi. O zi pe săptămînă am un fel de antrenament, care durează peste trei ore în care analizez atent turneele la care am jucat să văd unde am greşit, ce am făcut bine, apoi urmăresc jucători de top să văd ce strategii au", a spus Vagner, conform monitorulexpres.ro.

El a continuat: "Ce să fac, să trăiesc de pe o zi pe alta? Ajunsesem să am doar bani de mâncare! Episoadele Concordia Chiajna şi FC Braşov m-au determinat să renunţ. Am fost păcălit, umilit, ajunsesem să nu mai dorm noaptea de stres! Acum doi ani eram sub contract cu Concordia Chiajna, iar Cornel Ţălnar mă suna insistent să vin la FC Braşov, în Liga a 2-a. Am acceptat să merg la FC Braşov, asta după ce semnasem prelungirea contractului cu încă un an cu Concordia Chiajna. Doar că preşedintele celor de la Chiajna, Cristi Tănase, nu a mai înregistrat contractul! Am luat o ţeapă cu salariul pe un an. La Braşov am avut mari probleme cu Ţălnar.

Nu-mi găseam locul. Ţălnar şi-a bătut joc de mine şi pur şi simplu am cedat! Episodul FC Braşov mi-a pus capac. Am renunţat la contract şi am trecut totul la pierderi...Din retur s-a schimbat programul de antrenamente. Cum şedinţele de pregătire erau programate dimineaţa, iar eu jucam poker noaptea, eram extrem de obosit la antrenamente, astfel că am decis să renunţ".

Vagner a mai explicat că din poker se paote trăi foarte bine, de ziua sa, 19 august, câştigând 16.000 de dolari într-un turneu care l-a ţinut 12 ore în faţa calculatorului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.