"Îmi cer scuze faţă de Dică, sunt dator". Rednic a recunoscut că a fost în eroare şi a făcut pasul în spate: "Nu mai vorbesc niciodată despre asta". Subiectul pe care nu-l va mai aborda

9 nov 2018 6120 afişări Liga 1
"Îmi cer scuze faţă de Dică, sunt dator". Rednic a recunoscut că a fost în eroare şi a făcut pasul în spate: "Nu mai vorbesc niciodată despre asta". Subiectul pe care nu-l va mai aborda

Mircea Rednic (56 de ani) a început conferinţa de presă premergătoare Marelui Derby prin a-şi cere scuze în faţa lui Nicolae Dică (38 de ani), pe care l-a acuzat pe nedrept că antrenează la FCSB fără licenţa PRO.

La momentul revenirii în România, fostul fundaş l-a taxat pe "Dicanio" pentru lipsa "patalamalei", dar nu a ştiut că tehnicianul FCSB şi-a rezolvat această problemă. Vineri, Rednic a fost corect faţă de Dică şi şi-a cerut scuze: "Voi începe prin a-mi cere scuze. Nu am ştiut că Nicolae Dică şi-a luat licenţa. Nu o să mai vorbesc niciodată despre asta. E antrenor, e responsabil, eram dator să zic asta", a spus Rednic.

"În primul rând nu are licenţă. Numai la noi în România se poate întâmpla ca o echipă să aibă un antrenor fără licenţă. Eu niciodată nu am contestat că nu e antrenor. Când am spus de Olăroiu, nu poţi să îl compari pe Dică cu Olăroiu. După părerea mea, e unul dintre cei mai buni antrenori care a trecut pe la Steaua", a fost atacul lansat de Rednic, înainte ca Dică să-i expună situaţia reală: "Nu ştiu, a spus treaba asta? Poate nu l-au informat, pentru că eu am licenţă PRO. Asta a fost conjunctura prin care să ajung la Steaua, nu am putut să iau Licenţa PRO pentru că mi-am dorit să o iau mai devreme, dar... Îl anunţ eu pe domnul Rednic că am Licenţa PRO".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.