Negoiţă nici măcar nu a dat ochii cu Niculescu! Prima reacţie a antrenorului după cea mai mare umilinţă a carierei. Ce funcţie i s-a propus pe ultima sută de metri

13 oct 2018 14090 afişări Liga 1
Negoiţă nici măcar nu a dat ochii cu Niculescu! Prima reacţie a antrenorului după cea mai mare umilinţă a carierei. Ce funcţie i s-a propus pe ultima sută de metri

Dinamo i-a plătit 10.000 de euro lui Claudiu Niculescu şi l-a eliberat din funcţia de antrenor, care va fi preluată de Mircea Rednic. Fostul antrenor al lui Dinamo a oferit şi prima reacţie după ce a ieşit de la întâlnirea cu conducerea clubului. Pentru a trece mai uşor peste dezamăgire, lui Niculescu i s-a propus funcţia de director general, dar acesta a refuzat. 

Niculescu a fost antrenorul lui Dinamo pentru doar 20 de zile, timp în care a prins doar trei meciuri. Vizibil dezamăgit de decizia conducerii, Niculescu a recunoscut că Ionuţ Negoiţă nu s-a prezentat la întâlnire şi l-a lăsat pe preşedintele Alexandru David să conducă negocierile pentru rezilierea contractulului. 

Fostul atacant al lui Dinamo a redat evenimentele de la întâlnirea cu foştii şefi: ”Nu am vorbit cu domnul Negoiţă. Am discutat cu conducerea clubului, aproximativ trei ore, am reziliat contractul. Îmi pare rău că mă despart aşa, pentru mine este dezamăgitor, dar sunt puternic şi o să o iau de la capăt. Nu am ce face, asta este meseria.

Din punct de vedere profesional nu mi s-a reproşat absolut nimic. S-a ivit această oportunitate pentru club de a-l numi pe Mircea Rednic, un antrenor cu mare experienţă. Am înţeles, iar acum fiecare ne vedem de drum mai departe. Îmi pare rău că s-a încheiat aşa. Am convingerea că aş fi redresat echipa. E umilitor, dar nu am ce face. Mi-au propus să rămân director general, dar nu am vrut să accept pentru că eu am alt drum în viaţă”, a spus Claudiu Niculescu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.