Nistor, marele învins al conflictului de la Dinamo. Caramavrov, despre "eticheta colorată de pe frunte"

25 sep 2018 9999 afişări Liga 1
Nistor, marele învins al conflictului de la Dinamo. Caramavrov, despre "eticheta colorată de pe frunte"

Nistor e marele învins al conflictului de la Dinamo. Pe fruntea lui stă, de acum, bine lipită, o etichetă colorată, pe care scrie clar: „Atenţie! Jucător periculos!”

Mult mai bine pentru el ar fi fost să-şi pună pecetea de câine rău, mai ales că era căpitanul lui Dinamo şi probabil că va mai fi o scurtă perioadă.

„Atenţie la Nistor!” a fost indicaţia prietenească dată de Mutu şi Contra lui Florin Bratu, când acesta din urmă a preluat banca tehnică a „câinilor”. Actualul selecţioner îl dăduse afară pe mijlocaş şi multă lume s-a întrebat atunci de ce. Nistor avusese evoluţii bune pentru Dinamo, chiar şi eu am considerat o greşeală decizia de a-l ceda uşor, dar, probabil, ştia Contra ce ştia.

La CFR, Nistor a dat de Dan Petrescu, avertizat probabil de comportamentul mijlocaşului. A prins câteva meciuri ok, dar a început să dispară din primul 11, ba chiar şi din lot. Şi iarăşi ne întrebam de ce nu joacă acest fotbalist foarte talentat. Am aflat acum, la Dinamo, că Nistor strică vestiarul şi că imprimă prin atitudineda lui o stare de nemulţumire în rândul coechipierilor. Iar de aici şi rezultatele proaste.

Dan Petrescu a fost al doilea antrenor care l-a alungat în scurt timp pe Nistor, iar asta trebuia să dea de gândit. Florin Bratu i-a acordat însă credit, l-a pus căpitan, dar omul nostru a comis-o din nou. Deşi sub contract cu Dinamo, cu banderola bine-mersi pe braţ, el şi-a negociat salariul, cu prime cu tot, pentru trecerea la rivala FCSB/Steaua! De ce era oare nemulţumit? Nu-şi negociase singur contractul cu Dinamo? Nu trebuia să-l respecte până la final?

Poate v-aţi întrebat de ce n-a rezistat Nistor în campionatul Franţei, la Evian. Răspunsul poate fi găsit în rândurile de mai sus.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.