OPINIE | Dinamo de la "Delicat". Nu de la Delikat. Cum schimbă lucrurile în Ştefan cel Mare venirea lui Mircea Rednic

16 oct 2018 6228 afişări Liga 1
OPINIE | Dinamo de la "Delicat". Nu de la Delikat. Cum schimbă lucrurile în Ştefan cel Mare venirea lui Mircea Rednic

Bratu a venit într-un moment delicat. Îi mulţumim lui Bratu şi îi urăm succes în activitatea...Claudiu Niculescu a venit într-un moment delicat...îi mulţumim lui Claudiu...Rednic a venit într-un moment delicat...nu, nu-mi sar degetele pe tastatură şi-n loc de cuvinte apar ..., doar e o repetiţie. A, ce? A vorbelor purtate de vânt de la Vitan şi până la Săftica. 

Mircea al patrulea, că e la al patrulea mandat, asta am completat că poate nu citesc doar dinamoviştii, o să facă treabă la Dinamo, în sensul că o să o ducă în play-off, de asa sunt sigur. E ceea ce poate în acest moment, că vorbim de echipa de pe locul 12, unul de baraj, nu de Dinamo. Problema e alta. Adică, vrei performanţă, dar toţi jucătorii buni sunt vânduţi la prima strigare, chiar şi înainte de un derby, şi schimbi antrenorii ca pe aşternutul din camerele de la RIN. Dar, astea nu se pun pentru că totul a fost într-un moment delicat.

Nu mă credeţi încă, cu asta cu delicatul? ”Într-un moment extrem de delicat pentru Dinamo au pus interesele clubului deasupra”, a spus preşedintele David, cu D de la delicat, la prezentarea lui Rednic, referindu-se la faptul că antrenorul spunea recent că nu o să mai vină aici atât timp cât acţionar e Negoiţă. Şi, Puriul are dreptate pentru că omul cu bani ”intervine doar la rugămintea mea, când contractăm cheltuieli pentru club care pot afecta un cash-flow previzionat”. Adică, nu se mai implică, restul să vă traducă David din astea cu cash-flow, previzionat, termenii din ăştia pe care-i ştiţi cu toţii, nu?

Deci, când Dinamo nu o să mai fie delicată, o să aibă şi performanţe. Un prim pas a fost făcut, în sensul că preşedintele clubului a anunţat că patronul nu se mai implică deloc şi că echipa se autofinanţează. De aia a venit şi Rednic (vă las pauză de râs, de plâns, de gândit). Din ce oare: Acţiuni de marketing? Plimbarea Dinamo-mobilului prin ţară? Fidelizarea fanilor? Bani din biletele vândute la un meci din Ştefan cel Mare? Iar mi-a sărit tastatura. A, nu? Doar din vânzarea celor mai buni jucători? Păi, şi vrem performanţă? E un moment delicat.

PS: Delicat, scris un pic diferit, e un ingredient ce dă savoare mâncării, în cazul de faţă, niciodată!

PS2: Dan Nistor a dat like postării că Mircea Rednic e noul antrenor al lui Dinamo. Căpitane, să bagi telefonul la încărcat că o să dai multe likeuri, cam la trei, patru etape.

PS3: Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Sau nu!

PS4: Daţi drumul la înjurături sau gândiţi!

 
 
 
 
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.