Pe modelul Nistor. EXCLUSIV | Oferta lui Becali i-a mărit salariul! Un fotbalist curtat intens de FCSB a primit un nou contract

27 sep 2018 6075 afişări Liga 1
Pe modelul Nistor. EXCLUSIV | Oferta lui Becali i-a mărit salariul! Un fotbalist curtat intens de FCSB a primit un nou contract

Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, a anunţat că Bilel Omrani (25 de ani) a semnat un nou contract cu CFR-ului şi s-a ales cu salariul mărit. Totul după un proces legat de înţelegerea semnată de atacantul francez în vară, când i-a expirat vechiul contract cu campioana României. FCSB, prin vocea lui Gigi Becali, şi l-a dorit foarte tare pe Omrani, care în cele din urmă a rămas în Gruia.

Omrani a fost unul dintre golgheterii CFR-ului în sezonul trecut, când formaţia ardeleană a luat titlul! FCSB pusese ochii pe Omrani, căruia i-a făcut o ofertă avantajoasă şi a încercat să-l aducă liber de contract, ajutaţi de impresarul fotbalistului. Iuliu Mureşan a dezvăluit că, în sfârşit, situaţia s-a lămurit şi francezul a rămas în Gruia, alegându-se cu o nouă înţelegere şi cu salariul mărit.

"Era normal să câştigăm. s-a semnat un nou contract, pe trei ani, cu salariul mărit, conform regulamentelor când se semnează unul nou se anulează cel vechi. Nu aveam nicio emoţie. Avem o relaţie bună cu Omrani, cum e cu toţi. Primul s-a semnat când a venit, după un an şi aşa mai departe. Nu el a contestat, ci un impresar şi nişte avocaţi. Şi cu martori a semnat. Suntem 2-3 când se semnează un contract. Că avocatul i-a zis, tot o dă cu el, cu avocatul, asta zicea omrani.

Nu avea cum să fie liber, cei de la FCSB au fost pe o pistă greşită. Ei totuşi au mers pe ideea asta, deşi le-am spus. Nu avea cum să de la Cluj, decât prin transfer.

Nu ştiu dacă a fost afectat de asta, e o porblemă că joacă lateral şi nu ştiu dacă e cel mai bine acolo. Aleaergă mult, are calităţi, avem nevoie de el", a spus Mureşan, la ProSport LIVE.

Bilel Omrani a semnat cu CFR în 2016, iar nouă înţelegere îl ţine în Gruia până în vara lui 2021. Oferta de la FCSB i-a adus, la nivel declarativ momentan, un nou contract, mărit, şi lui Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, pe care FCSB a vrut să-l transfere pe finalul perioadei de mercato din această vară.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.