"Şumi, nici nu aveai curaj să deschizi gura să vorbeşti. Nu ai niciun drept!" Numele mare care intervine în conflictul Şumudică - Rednic: "Când îl vedea, vorbea doar cu 'nenea Rednic'"

9 nov 2018 6563 afişări Liga 1
"Şumi, nici nu aveai curaj să deschizi gura să vorbeşti. Nu ai niciun drept!" Numele mare care intervine în conflictul Şumudică - Rednic: "Când îl vedea, vorbea doar cu 'nenea Rednic'"

Dănuţ Lupu (51 de ani), fost coleg cu Mircea Rednic şi Marius Şumudică în echipa Rapidului de la finalul anilor 1990, a simţit nevoia să intervină în dialogul de la distanţă dintre cei doi.

Fostul mijlocaş consideră că Şumi nu are niciun drept să sară la gâtul "Puriului" şi îi aminteşte tehnicianului de la Al Shabab cum stăteau lucrurile pe vremea când toţi trei împărţeau vestiarul echipei din Giuleşti: "Nu mă leagă o prietenie mai strânsă de Mircea decât de Şumudică, dar îi aduc aminte lui Şumudică faptul că erau vremuri când nici nu avea curaj să deschidă gura să vorbească.

Vorbea cu «nenea Rednic» atunci când vorbea cu Mircea. Şumudică n-are niciun drept să vorbească despre Rednic în condiţiile în care vorbea cu «nenea Rednic» când îl vedea", a declarat Dănuţ Lupu, vineri dimineaţă, la Pro X, după ce Şumudică l-a atacat pe Mircea Rednic.

"Show Sumi. El se plângea la 5 milioane, eu am avut zero euro. Toţi jucătorii au venit gratis, nu i-am transferat eu, noi nu am avut buget la echipă. Chiar era amuzant când vedeam 15 milioane pentru Tănase şi noi săracii nu am transferat jucători, toţi au venit liberi. I s-a făcut rău, dar şi-a revenit repede că după 10 minute era la telefon. Şi făcea el o analiză, câte zeci de milioane se cheltuiesc. Problema în Arabia e dacă te prinde iarna. Acolo după fiecare meci, poate de aia i s-a făcut rău, că ştia că dacă nu câştigă. Dar n-a spus că echipa adversă a jucat în 10 oameni", e declaraţia lui Rednic care l-a supărat pe Şumudică.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.