EXCLUSIV | Ping pong cu un om-cheie la Rapid. Luni seară era OUT, marţi a revenit la echipă. Cine va sta pe bancă alături de Pancu şi Grigore

2 oct 2018 4997 afişări Liga 3
EXCLUSIV | Ping pong cu un om-cheie la Rapid. Luni seară era OUT, marţi a revenit la echipă. Cine va sta pe bancă alături de Pancu şi Grigore

Noul Rapid şi-a anunţat, marţi la prânz, conducerea tehnică cu care va ataca restul sezonului, iar Daniel Pancu (41 de ani) şi Nicolae Grigore (35 de ani) vor fi ajutaţi  de Mihai Iosif (43 de ani), antrenorul secund al lui Constantin Schumacher. Dacă în cazurile lui "Pancone" şi "Grig" lucrurile sunt clare, Iosif a fost, fără voia lui, protagonistul unui episod de tip ping-pong: luni, la ora 17:00, a fost anunţat că e concediat, iar marţi va fi prezent la antrenamentul care va începe la ora 15:30.

Om cu foarte mare experienţă în sectorul juvenil, Iosif a câştigat, sezonul trecut, atât eventul din postura de "secund" al lui Schumacher, cât şi campionatul la grupa 2001. I-a stat alături lui "Schumi" în startul noii stagiuni păstrându-şi funcţia la echipa mare, dar, odată cu plecarea "principalului", a fost anunţat că e timpul să-şi facă bagajele. Discuţia a avut loc luni după-amiază, în jurul orei 17:00, iar Iosif a plecat acasă ştiind că nu mai e nevoie de serviciile sale.

Mihai Iosif (foto) e omul de care se leagă performanţele juniorilor Rapidului.

Florin Manea şi Daniel Pancu l-au convins

Plecaţi la drum cu doi antrenori tineri, Pancu şi Nicolae Grigore, oamenii din conducerea giuleştenilor şi-au dat seama că au nevoie de un om cu experienţă, mai ales că Iosif este cel care cunoaşte cam tot ce mişcă la grupele de copii şi juniori ale vişiniilor. Cum planul este ca în viitorul apropiat cât mai mulţi juniori talentaţi să facă pasul spre echipa mare, managerul sportiv Florin Manea şi Daniel Pancu au ajuns la concluzia că un om cu experienţa lui Iosif nu poate lipsi din noua organigramă a echipei. De aceea s-au pus la masa discuţiilor şi, în ciuda intenţiei lui Iosif de a rămâne solidar cu Schumacher şi a pleca odată cu fostul mijlocaş, l-au convins să facă drumul înapoi şi să dea, din nou, o mână de ajutor. Discuţiile au avut loc în cursul serii de luni, iar marţi tehnicianul de 43 de ani se va prezenta la primul antrenament pe care cuplul Pancu-Grigore îl vor conduce din postura de antrenori.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.