"Închideţi-l pe Pancu într-un sertar sau o vitrină. E un capitol încheiat". Mesajul lui "Pancone" pentru fani, în ziua în care a preluat Rapidul

2 oct 2018 1963 afişări Liga 3
"Închideţi-l pe Pancu într-un sertar sau o vitrină. E un capitol încheiat". Mesajul lui "Pancone" pentru fani, în ziua în care a preluat Rapidul

Prezentat marţi oficial în postura de antrenor al Rapidului, Daniel Pancu (41 de ani) a avut un mesaj clar pentru suporterii Rapidului: să se delimiteze de jucătorul Daniel Pancu şi să privească spre viitorul în care rolul antrenorului Daniel Pancu devine esenţial.

Într-o conferinţă de presă în care l-a avut alături pe managerul sportiv Florin Manea, idolul din Giuleşti nu putea să nu vină cu câteva cuvinte pentru fani. Şi, dacă majoritatea antrenorilor preferă clişeele, fostul atacant a mers pe o altă variantă. Conştient că nu poate rezista pe banca tehnică doar datorită trecutului glorios, Pancone a punctat: "Ca mesaj pentru suporteri: să închidă jucătorul Daniel Pancu într-un sertar sau o vitrină. E un capitol încheiat. Şi pentru mine, şi pentru ei începe un alt capitol. La ultimul meci, din Cupă, au fost contestări, dar i-aş ruga, pentru că sunt jucători tineri, neobişnuiţi cu presiunea Giuleştiului, dacă mai au asemenea manifestări, să fie îndreptate asupra mea", a declarat noul tehnician din Giuleşti.

Mircea Lucescu, model pentru Pancu

De-a lungul carierei, Pancone şi-a pus glenza fină în slujba multor antrenori de valoare, dar cel care l-a influenţat este, la fel ca în cazul multora dintre rapidişti, Mircea Lucescu: "Acum îmi încep cariera oficial. Am mai fost antrenor secund şapte-opt etape la Voluntari, cu Florin Marin, şi cu Marian Rada, la Rapid. Pot să spun că, în ultimii ani, mi s-a potrivit termenul de antrenor din teren. Cred că vom îndeplini obiectivul, promovarea, dar, în momentul de faţă, nimeni nu poate da un răspuns despre antrenorul Daniel Pancu. Doar timpul va răspunde.

Voi avea stilul meu, dar am şi influenţe. Iar influenţele pot veni doar de la oamenii cu care am făcut performanţe. Şi nu poate fi decât un singur nume, Mircea Lucescu. În rest, am mai avut antrenori de mare valoare şi de la toţi am avut de învăţat. Dar stilul e al meu, cu influenţe, normal, pentru că sunt la început", a mai ţinut să puncteze cel  pe spatele căruia a căzut misiunea de a duce Rapidul în Liga 2.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.