Rapid se mută din Giuleşti! Unde vor juca Matulevicius şi Voicu în viitorul apropiat. Anunţul făcut de Angelescu

19 oct 2018 5691 afişări Liga 3
Rapid se mută din Giuleşti! Unde vor juca Matulevicius şi Voicu în viitorul apropiat. Anunţul făcut de Angelescu
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA

Omul care a preluat conducerea în Giuleşti, Victor Angelescu, a anunţat că Rapid se va muta la doi paşi de bătrânul "Valentin Stănescu", pe arena din Regie, unde obişnuia să joace Sportul Studenţesc. După ce stadionul Giuleşti va intra în procesul de renovare, băieţii lui Pancu vor juca "vis-a-vis", în Regie.

"Când se va închide Giuleştiul pentru reconstrucţia stadionului, ne vom muta pe stadionul din Regie. Acolo vom juca inclusiv în Liga a 2-a", a declarat omul care deţine 40% dintre acţiunile Rapidului, Victor Angelescu, într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor.

Arena din Regie a fost inaugurată în 1920. Ultimul meci în care Sportul Studenţesc a evoluat acolo a fost tocmai un meci cu Rapid, în sezonul 2011/2012. Giuleştenii s-au impus atunci cu 2-0. În Regie a mai evoluat, pentru o scurtă perioadă, Viitorul Domneşti. Baza este în continuare îngrijită, iar gazonul este menţinut la un nivel decent. În jurul stadionului mai funcţionează un bazin modern, terenurile de tenis şi terenurile sintetice de fotbal.

Pe 12 aprilie, Guvernul a aprobat proiectul de modernizare a arenei din Giuleşti. Lucrarea va costa 26 de milioane de euro, arena urmând a avea în jur de 14.500 de locuri. Suprafaţa de joc de pe "noul Giueleşti "va avea o lungime de 105 m şi o lăţime de 68 m, gazonul fiind natural ranforsat sintetic şi dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigaţie şi încălzire. Va fi modernizată o pistă de atletism pentru antrenament sub tribune. Vor exista 28 de locuri de cazare pentru sportivi, dar şi spaţii administrative sau zone cu magazine şi fast-food. Vor fi 70 de locuri pentru persoane cu dizabilităţi, dar şi sectoare VIP sau destinate mass-mediei

Aşa va arăta stadionul din Giuleşti în 2020

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.