Cine sare din schemă cu Serbia. Marica îşi spune opinia

12 oct 2018 2062 afişări Nationala
Cine sare din schemă cu Serbia. Marica îşi spune opinia

Ciprian Marica nu a fost impresionat de Alexandru Mitriţă în deplasarea din Lituania. Fostul atacant consideră că, la meciul cu Serbia, locul acestuia trebuie să fie luat de Alexandru Maxim.

" Cosmin va cântări foarte bine pe cine va miza cu Serbia, Mitriţă n-a avut o zi excelentă, Maxim ar putea intra în locul lui.  Are un moral excelent acum", a spus Marica la ProTV.

Fostul internaţional nu a fost mulţumit nici de prestaţiile fundaşilor Săpunaru şi Tamaş, despre care a spus că nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, deşi adversarii au fost modeşti.

"Am avut doi fundaşi cu experienţa, dar au fost multe nesincronizări, nu s-au uitat după adversar, şi lituanienii ne-au egalat. Serbia e un adversar de luat în serios, concentrarea va fi alta la Bucureşti, de puţin mai multă concentrare era nevoie şi la 1-0, la Vilnius. Jucam ca şi când ar fi fost 2-0, 3-0, pentru noi, lucrul acesta nu trebuia să se întâmple", a mai spus Marica.

În următorul meci din Liga Naţiunilor, România primeşte vizita Serbiei. Partida va avea loc duminică, de la ora 16, pe Arena Naţională.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.