Exagerare sau realism? Panduru şi un mesaj diferit: "Tot aud deştepţi din ăştia...staţi în banca voastră!"

17 oct 2018 8145 afişări Nationala
Exagerare sau realism? Panduru şi un mesaj diferit: "Tot aud deştepţi din ăştia...staţi în banca voastră!"

Calificarea naţionalei U21 la Campionatul European din Italia şi San Marino a produs un val de entuziasm în fotbalul românesc, iar felicitările au început să curgă pentru toată lumea. De la jucători, la Mirel Rădoi şi oficialii Federaţiei Române de Fotbal, s-a făcut cerc în jurul performanţei unice în ultimele două decenii, dar Basarab Panduru (48 de ani) preferă să vadă lucrurile din alt unghi.

Fostul mijlocaş consideră că misiunea tricolorilor mici ar fi fost mult mai grea dacă favorita grupei, Portugalia, s-ar fi bazat pe toţi jucătorii importanţi în preliminariile pentru EURO 2019. Acum, la final de campanie, Panduru îi readuce cu picioarele pe pământ pe euforici şi are un mesaj special pentru Mirel Rădoi, pe care-l consideră artizanul calificării: "Am picat într-o grupă extrem, extrem de grea. Portugalia era mare favorită, iar dacă venea cu toţi jucătorii disponibili se calificau fără probleme. Mă refer aici la Renato Sanches, Ruben Neves, Gonzalo Guedes, fotbalişti care au drept de joc la tineret. Nu credeam că ne calificăm, să fim serioşi. Tot aud deştepţi din ăştia, care spun că erau ei siguri că ne calificăm. Că s-a înşelat cineva cu Rădoi...

Staţi în banca voastră că nu vă gândeaţi niciunul că ne calificăm. Era şi-aşa greu să mergem de pe locul 2. A fost o campanie extraordinară! Îl felicit pe Isăilă, dar pentru mine greul l-a dus Mirel Rădoi. I-am şi zis: 'ţine minte, că dacă nu te calificai, tu erai cel care rata calificarea. Nu-şi mai aducea nimeni nimic din ce se întâmplase. Ai avut patru meciuri trebuia să ocalifici'. Iar Mirel a venit la meciuri foarte grele, de calificare", a declarat "Pandi", marţi seară, la Telekom Sport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.