EXCLUSIV | Dezvăluiri explozive în direct la ProSport Live: "Christoph Daum s-a întâlnit cu impresarul unui jucător foarte bun înaintea unei convocări la naţională! A fost convocat, a jucat, apoi a fost vândut"

17 oct 2018 13358 afişări Nationala
EXCLUSIV | Dezvăluiri explozive în direct la ProSport Live: "Christoph Daum s-a întâlnit cu impresarul unui jucător foarte bun înaintea unei convocări la naţională! A fost convocat, a jucat, apoi a fost vândut"

Cristi Balaj (44 de ani) a făcut dezvăluiri incredibile care-l vizează pe Christoph Daum (64 de ani), miercuri dimineaţă, în direct la ProSport Live. Fostul arbitru a anunţat că "o persoană" l-a văzut pe fostul selecţioner al României întâlnindu-se cu "un impresar care reprezenta un jucător foarte bun" înaintea unei acţiuni a primei reprezentative, iar jucătorul a titularizat de neamţ şi, ulterior, vândut de agentul de jucători.

Un episod desprins parcă din epoca impresarilor Giovanni şi Victor Becali s-ar fi petrecut cu puţin timp înaintea uneia dintre acţiunile conduse de Christoph Daum. Băimăreanul Cristi Balaj a refuzat să dea detalii, dar a transmis că, în cazul în care va fi acţionat în judecată, va dezvălui totul cu subiect şi predicat: "Nimeni nu a plătit pentru eşecul Daum. Am mari semne de întrebare în privinţa moralităţii. O persoană mi-a spus, nu-i dau numele, dar o să-l spun dacă voi fi acţionat în instanţă, că l-a văzut când s-a întâlnit în preajma unei convocari la naţională cu un impresar care reprezenta un jucător foarte bun, care a fost convocat şi apoi vândut. A jucat respectivul jucător...", a declarat Cristi Balaj, la ProSport Live.

În contextul în care naţionala mică a produs o performanţă remarcabilă, calificarea la un European după două decenii de pauză, se caută cauze pentru eşecurile echipei mari, iar Balaj îi scoate vinovaţi pe cei care l-au adus pe Daum pe un salariu exorbitant, de 500.000 de euro pe an: "Veniţi să daţi lecţii, că e un antrenor străin, dintr-o ţară cu care fotbalistul român nu are nimic de a face. Ce treabă avem cu fotbalul englez sau german? Am plătit foarte mult unuia care era dispus să ia de trei ori mai puţin, asta cu doar câteva luni înainte de oferta FRF".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.