FRF îşi ia maşini prin programul RABLA! Ce modele s-au ales

3 nov 2018 1934 afişări Nationala
FRF îşi ia maşini prin programul RABLA! Ce modele s-au ales

FRF a anunţat că în şedinţa Comitetului Executiv de acum câteva zile s-a aprobat şi achiziţia a trei autoturisme prin programul RABLA.

Membrii CEx au aprobat, printre punctele legate strict de fotbal, şi îmbogăţirea parcului auto de la Casa Fotbalului. "Aprobă achiziţionarea a 3 autoturisme prin programul RABLA în sistem leasing, respectiv două marca Dacia LOGAN şi unul marca Renault", se arată pe siteul Federaţiei Române de Fotbal. În prezent, există şi un contract cu Ţiriac Auto, iar federalii conduc din 2015 limuzine Mercedes. Nu toţi angajaţii beneficiază de avantajele acestui acord, ci doar cei din conducere. Înţelegerea cu societatea fostului mare tenismen durează până în 2019.

Fostul şef al FRF, Mircea Sandu, a fost surprins când s-a anunţat acest parteneriat: "Ţiriac a fost şi în casă la mine, dar n-am reuşit să-i smulg o astfel de sponsorizare. O dată mi-a dat o maşină folosită, iar pentru o altă acţiune a federaţiei a pus la dispoziţie vreo două limuzine, pe care le-a luat înapoi, după câteva zile. Asta a fost tot!"

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.