"Templul" a căzut, bucată cu bucată! FOTO | Ce a mai rămas din Stadionul Steaua

3 oct 2018 3432 afişări Fotbal Intern
"Templul" a căzut, bucată cu bucată! FOTO | Ce a mai rămas din Stadionul Steaua

Stadionul Steaua e în plin proces de demolare. Compania Naţională de Investiţii (CNI) a publicat, miercuri, fotografii cu modul în care arată acum locul unde era "Templul fotbalului românesc", din care a mai rămas doar o parte a tribunei oficiale. În câteva zile, vechea arenă va dispărea complet.

Arena din Ghencea cade bucată cu bucată, iar în curând nu va mai rămâne nimic. Fanii au putut păşi pentru ultima dată în Ghencea, în urmă cu o lună, mulţi luând ca suvenir câte un scaun sau câte o bucată de gazon. Conform CNI, compania care finanţează construcţia noului stadion, termenul de demolare este de 60 de zile.

Noua arenă, la standarde înalte!

Noua arenă va avea o capacitate de 30.500 locuri şi va îndeplini criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competiţii sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4. Astfel, arena va beneficia de un teren de fotbal, cu o lungime de 122 m şi o lăţime de 68 m, prevăzut cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare şi drenaj, spaţii pentru echipe şi oficiali (vestiare pentru sportivi şi arbitri, săli de încălzire indoor, spaţiu de recuperare şi sală de forţă, punct de prim ajutor etc.), spaţii pentru mass-media (boxă, sală de conferinţe, zonă de flash interviu etc.), 300 de locuri dedicate persoanelor cu dizabilităţi, spaţii de cazare pentru sportivi (24 de camere), un muzeu al clubului sportiv, spaţii administrative şi spaţii dedicate publicului (magazine, zona food). În plus, noua arenă va putea găzdui şi competiţii sportive de rugby.

GALERIE FOTO CU PROIECŢIA NOULUI STADION

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.