Unde sunt banii familiei Ekeng? Văduva lui Patrick vine cu noi precizări: "Întrebaţi la Dinamo! Vreau doar ca oamenii să fie oameni, nu câini"

18 oct 2018 3765 afişări Fotbal Intern
Unde sunt banii familiei Ekeng? Văduva lui Patrick vine cu noi precizări: "Întrebaţi la Dinamo! Vreau doar ca oamenii să fie oameni, nu câini"

Patrick Ekeng a decedat pe 6 mai 2016, în timpul meciului Dinamo - Viitorul, iar văduva Nathalie Ekeng continuă să-şi caute dreptatea. Într-un interviu acordat pentru Libertatea, Nathalie Ekeng a spus că nici după ce a născut şi al doilea copil, nimeni de la club nu s-a interesat de starea sa. Doar pritenii lui Patrick Ekeng au rămas alături de Nathalie.

"Vreau doar ca oamenii să fie oameni, nu câini! Nici la naşterea celui mic nu a sunat nimeni să vadă cum a fost sau cum e, nu interesează pe nimeni de la Dinamo cum îmi cresc copiii. Moartea soţului meu a costat 5.000 €. Ce s-a întâmplat cu salariul lui Patrick, cu banii suporterilor, cu ajutorul promis? Întrebaţi la Dinamo!

Spun peste tot că mi-au oferit deja ce era nevoie, ce să mai facă ei pentru mine, o sărmană văduvă? Dacă murim de foame? Îmi este foarte greu. E dificil! Noroc cu prietenii lui Patrick, mă ajută", a spus Nathalie, conform sursei citate.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au finalizat ancheta privind moartea fotbalistului Patrick Ekeng, pe 5 februarie 2018. Medicul Elena Mihaiela Duţă, delegat să asigure asistenţa medicală la meciul în care a decedat jucătorul, a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă.

Camerunezul Patrick Ekeng a murit după ce a suferit un şoc cardiogen şi s-a prăbuşit pe teren în minutul 69 al partidei Dinamo - Viitorul, scor 3-3, la doar şapte minute după ce intrase pe teren. Mijlocaşul dinamovist a primit imediat îngrijiri la nivelul gazonului, însă a rămas inconştient fiind urcat în ambulanţă după aproximativ patru minute şi dus la Spitalul Foreasca din Bucureşti. Medicii au încercat să-l resusciteze pe mijlocaş peste 80 de minute, fără succes însă.

Unde sunt banii familiei Ekeng?

ProSport a publicat în 2017 informaţiile privind modul în care au dispărut banii pe care PCH i-a strâns pentru Patrick Ekeng. Cornel Dinu a confirmat ulterior ipoteza lansată de ProSport. Legenda din "Groapă" a atacat liderii din PCH, pe Elias şi Tararache, despre care a spus că sunt doi delicvenţi cu cazier: "Totul pe bani şi numai pentru ei câţiva. Spuse de cei foarte mulţi care au stat bine intenţionaţi în Peluza Cătălin Hîldan, dar revoltaţi de toate aceste murdării adunate în timp, s-au scuturat şi au plecat decepţionaţi. Ar fi bine să vorbească. Ar exista şi în acest fenomen iertarea mărturisirii ca o Sfântă Spovedanie. Totul a culminat cu ceea ce nici corbii n-ar face.

Înfruptarea financiară şi mai mare ca până atunci din exploatarea legendei martirului Cătălin Hîldan, crescut minunat de părinţii săi, dar şi de mine. Ca şi strângerea a 22.000 de euro chipurile pentru familia lui Ekeng, care n-au ajuns vreodată la aceasta", a spus Mister, într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor.

La momentul respectiv, ProSport a încercat să ia legătura cu Elias Bucurică. Liderul PCH nu a răspuns apelurilor iniţiate. În cele din urmă, Nathalie a primit 5.000 de euro din parteal lui Ionuţ Negoiţă, sumă cu care a acoperit datoriile făcute în urma funeraliilor din Camerun.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.